2777
2789
عنوان

پروفایل اونی که ازش بدم میاد

110 بازدید | 7 پست

دوستان من بعد پنج سال با یکی کات کردم. اون ادم باعث شد من بهترین موقعیاتامو از دست بدم چون اومد خواستگارزقرار شد صبر کنم.. تو این مدت هر دفعه باهاش بحث میکردم دلیلش هم این بود که عشق سابقش یادش میفتاد پیداش میشد هی استوری میزاشت که این برگرده من یه مدت حالم از هر چی استوری بود بهم میخورد. بعد بهش میگفتم میگفت نه اصلا همچین چیزی نیست.در حالی که یه بار تو اسکرین شات گوشیش دیدم نوشته بود عشق همان یکبار بود🥲

تازه دختره از اوناس که معلومه هم بداخلاقه هم از اونا که با پسره دیگه هم حرف میزنه و کلا راحته.... 

با اینکه میدونست اومده سراغ من هر دفعه پیداش میشد. شد ملکه عذابم کاش زودتر کات میکردم باهاش.

دیگه از پسره متنفرم متنفر

حالا داشتم پروفایل دختررو میدیدم . دیدم عوض شده عکسشو گذاشته حالم ازش بهم میخوره ازش متنفرم متنفررر. یه ادم پست نامرد.

به نظرتون چرا وقتی از پسره متنفرم با دیدن پروفایل دختره حالم بد میشه😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دغدغه های بنده هاتو خدایا ..می بینی خدایی دنیا رو ؟!:/ دغدغه های تهی و حقیقتا پوچ ..یا صاحب الزمان خ ...

اخه عزیزم چرا حال ادمارو پوچ میبینی. من به کنار. اگه بخوای با یکی دوست بمونی با این طرر تفکر هیچکس نمیتونه باهات بمونه . چرا نمیتونی زخم ادمارو حس کنی. اگه نمیتونی حس کنی لاقل میتونی نظر ندی. شما میدونی بهترین موقعیت ازدواج رد کردن یعنی چی؟

اخه عزیزم چرا حال ادمارو پوچ میبینی. من به کنار. اگه بخوای با یکی دوست بمونی با این طرر تفکر هیچکس ن ...

حال ادما رو پوچ نمی‌بینم ..

ولی میگم یکم‌ نگاه مون رو به عالم وسیع تر و دقیق تر کنیم

و از فاز غم و .. بیایم بیرون!

خدا به بنده های سرحال نیاز داره‍

حال ادما رو پوچ نمی‌بینم ..ولی میگم یکم‌ نگاه مون رو به عالم وسیع تر و دقیق تر کنیمو از فاز غم و .. ...

خدا به هیچکدوم از بنده هاش نیاز نداره. ما هستیم که بهش نیازمندیم. ما انسانیم اگه قرار باشه همیشه شاد باشیم همیشه چیزی به عنوان غم رو خدا اصلا نمی افرید. 

اینی که شما میگین میشه فرافکنی و فرار کردن. یکم با خودتون و اطرافیانتون مهربان تر باشید

خدا به هیچکدوم از بنده هاش نیاز نداره. ما هستیم که بهش نیازمندیم. ما انسانیم اگه قرار باشه همیشه شاد ...

اگه حقیقتا به خدا نیاز داریم 

بسم الله ... جوری زندگی کنیم 

که لبخند خدا رو بدست بیاریم 

مهم ترین کاری که خدا رو خوشحال می‌کنه 

شناخت امام زمان و نائب امام زمان در عصر حاضره‍

اگه حقیقتا به خدا نیاز داریم بسم الله ... جوری زندگی کنیم که لبخند خدا رو بدست بیاریم مهم ترین کاری ...

خواستم بگم قدم اول حواست باست بنده های خدا ازت ناراضی نباشن. من یکی که از حرفای شما راضی نیستم. حالا برو عبادات کن. فکر کردی خدا فقط واسه توعه😏