2777
2789

اول بگم من دختر به شدت خجالتی هستم خیلی آرومم از خونه بیرون نمیرم اعتمادبه‌نفس ندارم . همش سرم تو کتاب و درسم بود بخدا حتی گوشیم نداشتم با اولین خواستگارم که عقد کردم اون برام خرید اصلا تو فکر ازدواج نبودم . وقتی پایه دوازدهم بودم افسردگی گرفتم نتونستم درس بخونم کلا با کسی حرف نمیزدم پدرمادرم پیش خودشون فکر کرده بودن اگه من ازدواح کنم حالم بهتر میشه  گذشت و یه پسر از خانواده مادرم ازم خاستگاری کرد منم اصلا تو باغ نبودم همش میگفتم نه ولی مادرم و خاله‌هام منو راضی به ازدواج کردن .به خودم اومدم دیدم سه ماهه عقدم فاصله سنی زیادی هم باهم داشتیم و منو پسره زیاد به هم علاقه نداشتیم مخصوصا من از هم جدا شدیم . گذشت داشتم کم کم به خودم میومدم که دوباره با پسر عموم عقد کردم مادرم میگفت اگه بگی نه فکر میکنن من نزاشتم ازدواج کنی . بخدا تمام روح و روان منو مادرم نابود کرده از وقتی یادم میاد همش منو مقایسه می‌کرد بهم میگه بی عرضه .

دوستام یا دانشگاهن یا دارن برای کنکور میخونن من حالم خیلی بده از ازدواج بدم میاد من همیشه تنهایی و مستقلی رو دوست داشتم به هر کی مجرده حسودی میکنم . کاش من میمردم دعا کنید زندگیم تمام بشه همش تو رختخوابم افسردگیم شدید تر شده دیگه حالم با هیچی خوب نمیشه دارم به خودکشی فکر میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چه کار بدی کرده مادرت

یه کار بد رو دوبار تکرار کردههههه

هانواده من که گفتن دیگه کار نداریم هر وقت خودت خواستی ازدواج کن و برو سر درس و زندگیم

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درکت میکنم 

مامان منم ی مدت افسار زندگیمو دستش گرفت ولی دیگه نزاشتم

منم ۲۰ سالمه

کچا کوردم ایرانیمه🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

بازم میگم . هرچی میکشیم از خانواده میکشیم...

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

دکمه 👈تاسف برای همچین مادر نفهمی

عه عه عه ببین دختر به این خوبی رو چه به روزش آوردن

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

گلم برو دکتر دارو بگیر

افسردگیت خوب میشه

خیلیا رو دیدم ۱۷ سالگی ازدواج کردن

خوشبختی به زود و دیر ازدواج کردن نیست

از کجا معلوم که همسرت خیلی خوب باشه و ان شالله

خیلی خوشبخت بشی