2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چایی سبز بنوش صبح ها ناشتا خاکشیر بخور همین دوتا لاغرت میکنه

خاکشیر با آب ولرم قاطی کنم ؟ چای سبز و خاکشیر هرروز استفاده کنم ؟ کسی رو دیدین ک با این دوتا لاغر شده باشه

خاکشیر با آب ولرم قاطی کنم ؟ چای سبز و خاکشیر هرروز استفاده کنم ؟ کسی رو دیدین ک با این دوتا لاغر شد ...

اره مادرم ، ولی زیاد لاغر می‌کنه دیدی به حد نرمال رسیدی قطعش کن ، الان مادرم دنبال چاقی 😂

اره مادرم ، ولی زیاد لاغر می‌کنه دیدی به حد نرمال رسیدی قطعش کن ، الان مادرم دنبال چاقی 😂

ممنون عزیزم یعنی مادرتون هرروز استفاده میکردن .؟ غذاشون رو هم کم میخوردن ؟ مادرتون چن کیلو یودن الان چند شده

ممنون عزیزم یعنی مادرتون هرروز استفاده میکردن .؟ غذاشون رو هم کم میخوردن ؟ مادرتون چن کیلو یودن الان ...

78 بود الان شده ۶۰ 

اره هر روز ولی زیاد ادامه نده 

چون لاغری زیاد هم خوب نیست 

ممنون عزیزم . یعنی مادرتون غذا خوردنش رو خودش کم کرد یا اشتهاش کم شده بود ‌ خدا خیرت بده عزیزم و سوال اخرمو هم بپرسم . خاکشیر رو طرز اماده کردنش رو میشه بگی

78 بود الان شده ۶۰ اره هر روز ولی زیاد ادامه نده چون لاغری زیاد هم خوب نیست

رژیمم داشت مادرت یا فقط همینارو میخورد؟

روزی چقدر میخورد مثلا چند لیوان؟

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔
رژیمم داشت مادرت یا فقط همینارو میخورد؟روزی چقدر میخورد مثلا چند لیوان؟

روزی یک لیوان خاکشیر ناشتا ، شربت نکنی همون آب ولرم با خاکشیر  بعد روزی نصف لیوان هم چای سبز 

بدون رژیم بود 

روزی یک لیوان خاکشیر ناشتا ، شربت نکنی همون آب ولرم با خاکشیر بعد روزی نصف لیوان هم چای سبز بدون رژ ...

مرسی عزیزم حتما امتحان میکنم اگه جواب بگیرم دعاااات میکنم❤

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔