2777
2789

مثلا تو کنکور 

یا کلاس خیاطی

یا حفظ قرآن

یا یاد گرفتن چیزی 

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

ههی بدترین چیزا سرم اومده گریه کردمو قوی شدم اسون ترینش ریاضیه ریاضیم خیلی ضعیف بود یه بار سرکلاس زدم زیر گریه انقدر که متوجه نمیشدم ولی خب مشکل از معلم بودش منی که4سال معلمم این بود ریاضیم زیر 14 بود بعد که رفت یه معلم جدید اومد عاشق ریاضی شدم برای اولین بار تو کارنامه شدم 19.75اونوقت فهمیدم مشکل فهم من نبود مشکل از معلم بول

خودم رو خیلی تو چالش گذاشتم ، انقد تو چالش گذاشتم خودمو ک دیگه چیزی تو دنیا روم اثر نزاشت حتی عاشق شدن 

ولی با کوچکترین بی مهری و بد اخلاقی از طرف مادرم از پا در میام ، باید سعی کنم تو این زمینه هم خودمو قوی کنم و چالش بزارم

کچا کوردم ایرانیمه🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ههی بدترین چیزا سرم اومده گریه کردمو قوی شدم اسون ترینش ریاضیه ریاضیم خیلی ضعیف بود یه بار سرکلاس زد ...

آفرین بازم بگو فقط ریاضی گفتی که 

اون یکی ها رو هم بگو ممنونم

خودم رو خیلی تو چالش گذاشتم ، انقد تو چالش گذاشتم خودمو ک دیگه چیزی تو دنیا روم اثر نزاشت حتی عاشق ش ...

آفرین از کی یاد گرفتی چالش گذاشتن خودت رو؟متولد چند هستین حقیر ۱۳۷۰

فیزیک دهم فصل یک رو یاد نمیگرفتم کلی گریه کردم یهو یاد گرفتم

خیلی آسونه هاا اما تازه اومده بودیم دبیرستان مجازی هم بودیم و بعدم درک نمیکردم این کارا برای چیه 😂😑

مشغول نوشتن رمانمم😍

فیزیک دهم فصل یک رو یاد نمیگرفتم کلی گریه کردم یهو یاد گرفتمخیلی آسونه هاا اما تازه اومده بودیم دبیر ...

چقدر این کامنت هارو میخونم خوشحال میشم چرا حقیر اونطوری نبودم که گریه کنم تلاش فراوان کنم

چقدر این کامنت هارو میخونم خوشحال میشم چرا حقیر اونطوری نبودم که گریه کنم تلاش فراوان کنم

منم میخونم ذوق کردم 

تازه اینم یادم اومد خوشحال شدم😅

مشغول نوشتن رمانمم😍

منم میخونم ذوق کردم تازه اینم یادم اومد خوشحال شدم😅

همیشه انشاالله پرتلاش باشین تو زندگیتون

نماز اول وقت یادتون نره بخونین