2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخک دندونمو بدتر میکنهموقع دندون درد فقط نوافن میخورم

شنیدنم که بهتره فک کنم برا عفونت هست 

منم نوافن میخورم ولی سعی میکنم مسکن کمتر بخورم آخه ناراحتی معده دارم از دیشب دندونم و گوشم خیلی درد دارن فقط سفالکسین خوردم ولی اصلا بهتر نشدم الان میخام نوافن بخورم 

شنیدنم که بهتره فک کنم برا عفونت هست منم نوافن میخورم ولی سعی میکنم مسکن کمتر بخورم آخه ناراحتی معده ...

اگه عفونت زیاد باشه بنظرم اینا درمان کننده قوی نباشه من رفتم دکتر قرص آنتی بیوتیک برام نوشت 

ولی حتما برو دندون پزشکی زیاد عفونت کنه خطرناکه🥲

بهتر باشی عزیزم

اگه عفونت زیاد باشه بنظرم اینا درمان کننده قوی نباشه من رفتم دکتر قرص آنتی بیوتیک برام نوشت ولی حتما ...

نمیدونم والا عفونت داره یا نه فقط چون همزمان گوشم درده میگم عفونت داره آخ ترس دارم برم دکتر تابحال برا دندون دکتر نرفتم از آمپول میترسم چه برسه بخایین بزنن تو دندون 😔

نمیدونم والا عفونت داره یا نه فقط چون همزمان گوشم درده میگم عفونت داره آخ ترس دارم برم دکتر تابحال ب ...

اینکارو نکن عزیز بخدا من یجوری درد دندون شدم که فقط میگفتم منو بکشید درد آمپول و اینا که اصلا برام مهم نبود

احتمالا به عصب رسیده دندونت حتما برو

اینکارو نکن عزیز بخدا من یجوری درد دندون شدم که فقط میگفتم منو بکشید درد آمپول و اینا که اصلا برام م ...

ممنون عزیزم انشالا هیچوقت درد جسمی و روحی رو تجربه نکنی