2777
2789
عنوان

تاپیک نوع زایمانو که خوندم

205 بازدید | 21 پست

دردم گرفت واقعا 😬😬

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

از خدا میخوام همه تون زایمان راحتی رو تجربه کنید و کمتر درد بکشید 🤍💞

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

وای گفتی نوع زایمان یاد استادمون افتادم

امروز استادمون ک مرد هم هس داشت میگفت زایمان طبیعی خیلی خوبه و بهتره از سزارین

درس دانش خانواده ک همه کلاس دختریم

انقد هیزه این استاده ک نگو😂😂

خدایا بینهایت شکرت💚💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای گفتی نوع زایمان یاد استادمون افتادمامروز استادمون ک مرد هم هس داشت میگفت زایمان طبیعی خیلی خوبه ...

🤭🤭ببین اصلا درسی که داده میشه خیلی بی تربیتانه هست🤌

😦استرس میگیرم هردو وحشتناک هم سز هم طبیعی 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تمامی اشخاص و اتفاقات این اکانت زاده ذهن نویسنده است و هیچ وجود خارجی ندارد.    Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

😦استرس میگیرم هردو وحشتناک هم سز هم طبیعی

منم 😅😶

تا حالا تجربه کردی ؟!!

من سزارین کردم خوب بود درد چندانیم حس نکردم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
منم 😅😶تا حالا تجربه کردی ؟!!

نه مجردم 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تمامی اشخاص و اتفاقات این اکانت زاده ذهن نویسنده است و هیچ وجود خارجی ندارد.    Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

آره واقعا از شنیدن کلمه ی زایمان واقع درد میاد به جون آدم

آخ آخ 😶😶😶

دردی که بعداز تجربه ش 

همه ی دردا در مقابلش هیچن

من سزارین کردم خوب بود درد چندانیم حس نکردم

چند روز بعد عمل درد داشتی ؟

شیاف استفاده کردی دیگه ؟!

چند روز بعد عمل درد داشتی ؟شیاف استفاده کردی دیگه ؟!

کلا اولش پمپ درد داشتم بعدم تا دو روز موقع سرپا شدن یا سرویس رفتن درد داشتم حالت عادی درد نداشتم که اونم با شیاف کم میشد بعد دو روزم دیگه خیلی کم شد شیافم استفادع نکردم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
کلا اولش پمپ درد داشتم بعدم تا دو روز موقع سرپا شدن یا سرویس رفتن درد داشتم حالت عادی درد نداشتم که ...

چقدر راحت بوده 

خداروشکر که خاطره ی خوبی داریش😍

یکی داری ؟

چقدر راحت بوده خداروشکر که خاطره ی خوبی داریش😍یکی داری ؟

اره عزیزم