2777
2789

خودم نتونستم با بهترین مورد مم حتی، دلم رضا نشد 

چجوری بعضیا میتونن ریسک میکنن، میگن علاقه بعدها بوجود میاد؟ 

احساس و حس خوب و علاقه مهمه تو همچین رابطه هایی و برای یک عمر زندگی. 

ی لباس م به دلت نباشه نمیشه خرید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولین ثانیه ای که شوهرمو دیدم یکی تو دلم گفت خود خودشه 🥴😂هرچی میکشم ازین دل بیصاحاب میکشم🥴😂

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

اولین ثانیه ای که شوهرمو دیدم یکی تو دلم گفت خود خودشه 🥴😂هرچی میکشم ازین دل بیصاحاب میکشم🥴😂

وایی خیلی حس خوبیه که اتفاقا،بنظرم باید باشه

من دوس دارم اینجوری برام پیش بیاد، دلم قرص شه و بدونم قسمتمه 

وایی خیلی حس خوبیه که اتفاقا،بنظرم باید باشهمن دوس دارم اینجوری برام پیش بیاد، دلم قرص شه و بدونم قس ...

اره شوخی میکنم 😂😂شوهرمو خیلی دوست دارم بعضی وقتا رو اعصابم میره ولی چ میشه کرد هیچ مردی کامل نیست😂😂😂

انشالله خدا این حس رو نصیبت کنه عزیزم😜♥️

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

منم اولین باری ک خواستگارمو دیدم ی آن گفتم عههه الن بزنه این پسره از من خوشش بیاد...همینجوری دقیقااا نمیدونم چرا

هیچی فهمیدم بلههه یکی دوماهه زیر نظر داره ی سالم ب این در و اون در زد تا اومد جلو😂❤

اکانت واگذار شد