2777
2789
عنوان

می خوام نظرتونو صادقانه بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 36 پست
بخدا ازبس می دن بچه هاشون بخورن اندازه خرس میشن ومغزشون ازکارمیفته

تربیت مگه میشه با خوردن مغز از کار بیوفته 

اعصابم خراب شد چقدر بعضیا بی شعور وبی فهمن چقدر راحت با همچین تربیتی مزخرفی اینارو ول میکنن تو جامعه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی عذاب وجدان دارم مدرسمون دولتیه۲۰۰نفر پسر اول تا ششم داریم وفقط منم توحیاط هییییییچ کمکی ندارم ب ...

بعيد ميدونم شما مقصر باشيد. 

ان شاءالله كه اتفاق بدي واسه اون پسر نيوفته

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

حتما برخورد جدي داشته باش. الان تنبيه بشه بهتر از اينه كه فردا جامعه ي بزرگتر تنبيهش كنه

یه کلاس اولی داریم ازبس هارویاغیه همه را می زنه فقط کافیه اخمش کنم باورکن مامانش باپررویی میاد دفتر که پسرم حالش گرفته شداعصابش خرد شد هرچی می گم دوروز دیگه نمی تونی جمعش کنی بچه هابرای من فرق ندارن قبول نمی کنه

حق باشماست
به نظرتون من مقصرم؟

بله. باید زنگ میزدی و به والدینش هم همون موقع خبر میدادی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
یه کلاس اولی داریم ازبس هارویاغیه همه را می زنه فقط کافیه اخمش کنم باورکن مامانش باپررویی میاد دفتر ...

وايي چه اعصابي داري. خدا بهت قوت و صبر بده عزيزم

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

تربیت مگه میشه با خوردن مغز از کار بیوفته اعصابم خراب شد چقدر بعضیا بی شعور وبی فهمن چقدر راحت با هم ...

حالاباید بیاین ادعاهای طبق طبق مادرهاشونو ببینین فقط می گن چیزی نگین بهشون اعصابشون خرد نشه

حق باشماست
بخدا ازبس می دن بچه هاشون بخورن اندازه خرس میشن ومغزشون ازکارمیفته

😂😂😂😂😂😂واییییییی

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

خیلی عذاب وجدان دارم مدرسمون دولتیه۲۰۰نفر پسر اول تا ششم داریم وفقط منم توحیاط هییییییچ کمکی ندارم ب ...

چند تا از بچه های مدرسه رو انتظامات کنید 

اخر سال هم بهشون جایزه بدید

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

مدیر هم هیچی نگفت که زنک بزنین آمبولانس و والدین؟ 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
آخه این برخوردا تومدرسه پسرونه طبیعیه

والله با این تعاریف برای هر مدرسه پسرانه یه پزشک هم لازمه انگار. میدونم وحشین واقعا بیشترشون

فردا می کنم

حتما برخورد جدی کن جلو همه هم اینکارو بکن درس عبرت بشه 

بهتر بود به آمبولانس زنگ میزدی و میگفتی شرایطشو شاید لازم بود بیلن

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن