2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم بخاطر من موندن بدون شام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 49 پست

اگه بخوام دلداریت بدم میگم اتفاقی که افتاده و کاری از دستت برنمیاد،، حرص نخور دیگه 

ولی در واقعیت واقعا بد شد 

ادم وقای یه مسعولیت یا یه کاری رو قبول میکنه،،، خب باید به نحو احسنت انجامش بده،،، آبرو داری کنه 

الان خواهرشوهرت پیش خودش میگه این چه غذایی هست، آبروم رو برده پیش شوهرم!!! 

درست نمیکرد بهتر بود 

حتما شوهرش هم طعنه بهش زده که خودش غذا درست نمیکنه و سپرده به بقیه و اعتراض کرده از طعم غذا،،،، بعدشم دعواشون شدع 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم نمیدونستم بده اگه میدونستم صد درصد نمیفرستادم براشون یچیز دیگه میپختم گفتم که اصلا مزه نکرد ...

چرا مزه نکردی خب؟؟؟ 

یعنی چی؟ 

مگه میشه ادم غذارو مزه نکنه اونم برای مهمون 

خب مزه میکردی فوقش به شوهرت یا کسی نیگفتی هی سه چهارتا کباب خالی بگیره با نون بفرستی براش

وقتی غذات در این حد بد شده نباید میفرستادی اما حالا که متوجه نشدی و فرستادی برو دو پرس غذا از بیرون ...

عزیزم ما توی روستا زندگی میکنیم اینجا رستوران نداره تا شهرم یک ساعت و نیم راهه

چرا مزه نکردی خب؟؟؟ یعنی چی؟ مگه میشه ادم غذارو مزه نکنه اونم برای مهمون خب مزه میکردی فوقش به شوهرت ...

درسته من پذیرفتم اشتباه از سمت من بوده نمیخوام شماتتم کنیدفقط راه حل خواستم همین من به اندازه کافی از کارم خجالت کشیدم

درسته من پذیرفتم اشتباه از سمت من بوده نمیخوام شماتتم کنیدفقط راه حل خواستم همین من به اندازه کافی ا ...

البته درست میگید الان سرزنش فایده نداره،،،، 

اخه راه حلی نمونده که بگبم،،، 

دیگه اونا دعوا و کتک کاریشون رو کردن تموم شده رفته،،، 

مگه آبی که ریخته رو میشه جمع کرد؟؟ 

غذا گفتیم سفارش لده که متاسفانه میگی دسترسی نداری،،، 

الان کاری از دستت برنمیاد 

صدرصد خواهرشوهرت هم تو دلش ازت تاراحته،

فعلا بنظرم سکوت کن،،، آفتابی نشو.،،،، بیین چی میشه دیگه،،، یه ذره عصبانیتشون بخوابه

ولش کن کاریه که شده دعوتش کن یه شب بجاش

آره حتما زنگ هم زدم معذرت خواهی کنم ولی جواب ندادن خیلی خجالت کشیدم ینی آببب شدم ناراحتم خیلی زیاد حالا ینی اومدم کمک حالش باشم بدتر دعوا راه انداختم تو خونشون