2777
2789
عنوان

از وقتی میرم سرکار افسرده تر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه حداقل سه ساعت استراحت داری . من یه ماهه بچم دنیا اومده راستش رو بخوای سه دیقه هم استراخت ندارم و افسردگی شدید گرفتم حس عقب موندگی و تحجر گرفتم خیلی وحشتناکه برام این حس

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

منم دقیقا همبنجوری بودمبعضیا روحیه کار کردن ندارن کلا.اگه امکانشو داری نرو

منم اینجوری ام

اصلا فکر کار کردن هم اذیتم میکنه

بعضیا تو‌ خونه افسرده میشن ولی من برعکس انرژی میگیرم

اگه تازه کارتو شروع کردی طبیعیه خسته بشی کم کم بدنت عادت میکنه

منم روزای اول که میرفتم سرکار شدیدا خسته میشدم با اینکه کارم تک شیفت بود فقط تو تقویم دنبال روز تعطیلی میگشتم تا یه روز استراحت کنم ولی کم کم عادت کردم و اگه یه روز نمیرفتم سرکار واقعا کلافه میشدم

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست
من ساعت۷میرم سرکار ۱/۵میام خونه بعدنمازوخواب ودرس و کار ودوباره نمازودرس تاساعت ۱۱

من تازه ۲ کارم ت میشه.کارمم ۷ شروع میشه عملا باید ۵ونم پاشم برسم جمعه هام شیفتم

خوبه درس میخونی باهاش منم میخوام ادامه تحصیل بدم.ولی فعلا عادت نکردم به این زندگیم

اگه تازه کارتو شروع کردی طبیعیه خسته بشی کم کم بدنت عادت میکنهمنم روزای اول که میرفتم سرکار شدیدا خس ...

وای خدا از دهنت بشنوه.بقیم همینو میگن حقیقتش دو هفته شده دارم پیوسته میرم.میخوام زودتر شکل بگیرم عادت کنم

بعدظهرو بنظرم بهتر استفاده کنین،خوابو حذف کنین تا ۵ ناهار و استراحت و دوش، بعدش برین بیرون تا ۷.۵ بع ...

اره بنظر خودمم خواب بعد از ظهرو حذف کنم وقتم باز تر میشه.والا باید عادت کنم همش عادته.دیروز اومدم حذف کردم تا شب سردرد داشتم

وای خدا از دهنت بشنوه.بقیم همینو میگن حقیقتش دو هفته شده دارم پیوسته میرم.میخوام زودتر شکل بگیرم عاد ...

عادت میکنی مطمئن باش

جوری عادت میکنی که دیگه کار نکردن برات خسته کننده میشه

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست