2777
2789

😍😍😍😍

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قربونت برم🥰🥰

خدا نکنه سلامت باشی

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷
@pinkpeony

سلااام  قربوونت برم، مرررسي از محبتت،  تابيك  بهار جون قفل شد🥴 نتوستم  جواب بدم، ببخشید  اينطوري تايب ميشه، تايب فارسي ندارم،  خيييلي لطف كردي، خييلي😘❤️💐💐🫂 تي باغ رو رفتم، انشالله امروزم ميرم، جاتون سبز، 🌱🌿☘️ اون يكي رو هم انشالله ميرم، واقعااا  خوش بحالتون  بهشته  اينجا، بهششت، البته كه انشالله هميييشه  دلتون خوش باشه،  روزكار بر وفق مراد، امشبم شب ميلاد أقا امام رضا هست، انشالله بهترينا  نصيبتون  بشه، واقعاا مرسي صدام كردين، يه تابيك رو سيو ميكنم كه كمتون  نكنم🥰😘🌺

سلااام قربوونت برم، مرررسي از محبتت، تابيك بهار جون قفل شد🥴 نتوستم جواب بدم، ببخشید اينطوري تا ...

عزیز دلم خوش بگذره بهتون ..قلعه رودخان هم هن رفتید؟

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
سلااام قربوونت برم، مرررسي از محبتت، تابيك بهار جون قفل شد🥴 نتوستم جواب بدم، ببخشید اينطوري تا ...

وای من نمیدونم دوبار عکس صفحه رو گذاشتم چرا پیدا نیست😖

عزیز ممنون از دعای قشنگت🥹🫂

عزیز دلم خوش بگذره بهتون ..قلعه رودخان هم هن رفتید؟

مرررسي عزيزززم،  نه نرفتيم🥺 انشالله سري بعد🥺 عصري بايد راه بيفتيم انشالله سمت تهران، از تي باغ تا قلعه رودخان جقدر فاصله اس عزيزم؟ تو يك مسيرن؟؟