2777
2789

آشنایی ما در بیمارستان بود ایشون پرستار هستن من هنوز دانشجو ام و  اونجا آشنا شدیم، یک مدت با من شیفت بر میداشت و خیلی خوب باهم جور بودیم و وقت میگذروندیم نمیدونم چی شد ایشون یهو سرد شدن و گفتن من باعث اتفاقات بد زندگیشم و کلا دوری کردن

خیلی وقته میگذره ولی جدیدا خیلی سعی میکنه یا من تماس بگیره و تو بیمارستان منو ببینه

چرا ؟؟ اول بی دلیل متنفر میشه الان....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اکثرا همینن

وابسته ات میکنن

پست میزنن

بیفتی دنبالشون در میرن

کلا همه شون روانین

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

اکثرا همیننوابسته ات میکننپست میزننبیفتی دنبالشون در میرنکلا همه شون روانین

میترسم دوباره شیفت و با من برداره

من میبینمش در حالی که با من مهربون شده ولی با همه میچرخه

من خیلی دوسش دارم! چیکار کنم؟

قید شغل و زندگیم و بزنم؟؟

نمیتونم شیفتم و عوض کنماذیتم میکنه دیدنش، سعی میکنم بهش فکر نکنم ولی...

باید قوی باشی و با اعتماد به نفس و محکم. اتفاقا میبینش محترم با لبخند و با انرژی باش دق کنه‌. کمی بگو بخند اما دیگه گولشو نخور مرتیکه رو