2777
2789

من هنوزم انقدر دوست قبلیم رو از ته دلم دوست دارم که خیلی شبا خواب اون دوست قبلیمو میبینم.

هنوزم وقتی ببینم خوشحاله ، براش خوشحال میشم.

با اینکه خیلی صمیمی نبودیم. بچه‌ها وقتی میبینم با بقیه دوستاشه ، خیلی حسادت میکنم به دوستاش ، نمیخوام حسود باشم ولی نمیشه ( بچه هم نیستم ، نمیدونم چرا اینطوریم)

الان که فهمیدم با یکی از دوستاش قطع ارتباط کردن ، خوشحال شدم . چیکار کنم این ادمو کلا فراموش کنم؟

من نمیخوام حسود و بدجنس باشم

دوستای دیگم بجز این دارم ولی هنوز برام عزیزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دوستی دارم با عالم آدم رفیقه ولی اگر من با کسی برم بیرون دق می‌کنه

تحویل بگیر ، یکی تاپیک قبلی بهم گفت شاید تنهایی که اینطوری

بخدا هیچ ربطی به تنهایی نداره ، بعضی ادما یه طور دیگه عزیزن

البته عجیب اینه که من دوست صمیمیم نیس این

تحویل بگیر ، یکی تاپیک قبلی بهم گفت شاید تنهایی که اینطوریبخدا هیچ ربطی به تنهایی نداره ، بعضی ادما ...

به من میگه تو خواهرمی ال بل ...ولی فهمیدم با همه همینطوریه درصورتی که من فقط با خودش دوستم 

♥️shiraz♥️

به من میگه تو خواهرمی ال بل ...ولی فهمیدم با همه همینطوریه درصورتی که من فقط با خودش دوستم

از این ادما زیاد دیدم ، ادم یه جوری میشه

احساس میکنه که محبتشون خالصانه نیست یا میگه «منم یکی مثل بقیه»

راستش من اینطور نیستم ٫ دایره ارتباطیم محدوده

وای منم مث تو ام 

حس میکنم بخاطر اخلاق خوبیه که بعضی آدما دارن

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
واقعااا؟اولا که بخاطر دل خودته ، ولی منم فکر میکنم رفتار ادما خیلی تاثیر دارهبعضیا یه طور عجیبی توی ...

رفتار واقعا تاثیر داره ولی کلا جدا از رفتار هم یسری آدما همه رو به خودشون جذب می‌کنن، انگار تو وجودشونه 

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
رفتار واقعا تاثیر داره ولی کلا جدا از رفتار هم یسری آدما همه رو به خودشون جذب می‌کنن، انگار تو وجودش ...

خب بخاطر اخلاق خوبشونه 

شعور و مهارت برخورد با بیشتر شخصیت‌ها رو دارن

برخورد اول هم خیلی تاثیر داره