2777
2789
عنوان

اعصابم از دست شوهرم خرابه

123 بازدید | 12 پست

از صبح رفته یک شهر دیکه حالا که زنگ میزنم کجایی با دعوا داره جواب میده منم پشت گوشی باهاش دعوام شد 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مغز آقایون multi tasking نیست

Single tasking هست

یعنی روی یه کار تمرکز میتونن بکنن بدون اینکه اعصابشون خورد بشه.

پس وقتی همسرتون داره کار انجام میده، چیزی رو داره تعمیر میکنه، داره رانندگی میکنه، دغدغه فکری داره...بهتره سکوت کنید

خب لابد کار داشته رفته بذار هر موقع وقت کرد خودش زنگ میزنه

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

مغز آقایون multi tasking نیستSingle tasking هستیعنی روی یه کار تمرکز میتونن بکنن بدون اینکه اعصابشون ...

ببخشیدا پس کی حرف بزنم؟!

خودش که همش سر کاره

نمیدونستی قبل ازدواج شرایط کاریشو؟شغلش چیه

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

نمیدونستی قبل ازدواج شرایط کاریشو؟شغلش چیه

نه بابا گند بزنن ازدواجمون اینقدر هول هولی با دخالت خانواده ها شد که سر یک هفته طایفه اش گفتن عقد 

نتونستیم درست همو بشناسیم پریم از اختلاف نظر 

خسته ترینم 

شغلش ازاده دو سه دفعه هم مچش گرفتم ...

نه بابا گند بزنن ازدواجمون اینقدر هول هولی با دخالت خانواده ها شد که سر یک هفته طایفه اش گفتن عقد نت ...

چی بگم والا باید میشتاختین همو بعد میرفتین زیر یه سقف اینکه میگی خیانت هم کرده فکر رو بیشتر درگیر میکنه