2777
2789
عنوان

عشق یک طرفه

84 بازدید | 4 پست

واقعیت اینه ک خیلی دوسش دارم و نمی‌دونم یک طرفس یا اونم همچین حسی داره دوساله اومدیم اینجا و همسایه پایینیمونه چند وقته میرم مدرسه میبینم ک همش نگاه می‌کنه چون تقریبا تا یه جایی هم مسیریم ،اره نگاه می‌کنه همش و من خودم ارتباط چشمی نمیگیرم نمی‌دونم الان چیکار کنم هرروز دیوونه تر میشم امروز هم دید من از اونور میرم از همون طرف از پشت من اومد  ولی بقیه روزا منتظر رفیقش  میمونه ولی امروز تا دید من رفتم اونم از پشت اومد ب مامانم گفتم مامانم میگه پسره لاشیه هرروز با یکیه بازم نمیدونممم کمک کنید بنظرتون این نشونه ها ممکنه دوسم داشته باشه؟؟؟؟ چیکار کنم دیوونه تر شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم والا احتمالا دوست داره شایدبه مامانت نمیگفتی خب😁

چیکار کنم با اینکه خیلی بد اخلاقی می‌کنه ولی من جز اون کسیو ندارم و دید دارم روز ب روز آب میشم 🙃 خیلی درگیرم بخدا نمی‌دونم اینکه بلاتکلیف م خودش ی دنیای و اگه همه چی خوب پیش بره من نمیتونم زیاد برم بیرون چون مامانم گیره اونم مخصوصا پای پسر چون دید سر قبلی چقد ضربه خوردم الان میگه بفهمم کاری کردی می‌کشمت ولی این قضیه و گفتم ب شوخی و خنده گرفت و گفت پسر مناسبی نیس