2777
2789

ینی کاری نمونده نکرده باشه این بشر خیلی زبونش درازه واسه هرچیزی یه جوابی داره انقدر هاره فقط با جیغ و داد و تیکه انداختن میخواد حرف حرف خودش بشه 

یادم میاد جشن نشونم همه فامیلای من بهم به عنوان هدیه پول داده بودن خیلی شده بود اون زمان نزدیک یه تومن شد 

فامیلای خودش هیچی ندادن همه‌ی پولای شاباش منو گرفت گفت میذارم تو کیفم بعدا میدم بهت باورتون میشه همرو دزدید یادمه باهاش برای خودش یه تک پوش خرید 

ینی منو خر فرض کرد 😐پسرشم مثل خودش سلیطه بار آورده فقط دنبال حرفه دختر فلانی دوس پسر داره زن فلانی خرابه فلانی شوهرش دوس دختر داره 

یبارم بردار شوهر کثافتم بینی زنشو شکونده بود اومده قهقه میزنه میخنده آره پسرم دماغشو شکسته شبیه کدو شده 

دلم میخواد پارشششش کنم حروم زاده رو ینی روزی نیست بین ما دعوا نندازه 

به پسراش جلوی ما بلند بلند میگع آدم نباید التماس زنش کنه زناااا زور هار میشن فقط آدم باید احترام مادرشو نگهداره 

کی این میمیره کی واقعاااا

روزی نمونده جاریم بخاطر این عفریته کتک نخوره 

فقط خداااا     آقایون درخواست دوستی ندیدن لطفااا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دو تایی باهم یه روز کتکش بزنید . بگیرید تا میتونید بزندیش .

شماها که بلاخره کتک میخورید بزنید فکشو بیارید پایین .

این نخواهد مرد. شما رو خواهد کشت

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

دو تایی باهم یه روز کتکش بزنید . بگیرید تا میتونید بزندیش .شماها که بلاخره کتک میخورید بزنید فکشو بی ...

خیلی عفریته اس دخترشم از خودش بدتر تازه یه روز با دخترش دوتایی مادر شوهر دخترش رو کتک زدن

تو با جاریت خوبی؟

تو هم با جاریت یه دسته شو زیرزیرکی اذیتش کن

مثلا پیش شوهرت بگو من مامانی رو خیلی دوست دارم و فلان چیز رو براش بخیرم و گناه داره و از چرته و پرتا

بعد پیش خود مادر شوهرت اذیتش کنید که اگه خواست شکایتتون رو هم بکنه به شوهراتون اونا باورشون نشه و بگن مامانمون دلش چرکینه

واسه اینکه رفتارش هم بده بشین در مورد زندگی کسایی حرف بزن که با اینو اون کار دارن و بعدش بگو روزی صد دفعه خداروشکر میکنم که تو اینجوری نیستی

خیلی عفریته اس دخترشم از خودش بدتر تازه یه روز با دخترش دوتایی مادر شوهر دخترش رو کتک زدن

خب شمادو تا هم مادرشوهرتونو کتک بزنید . نترسید 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خداجوابشو بده

دست شیطان رو از پشت بسته

دنیا دارمکافاته .....ی روزی جوابشو باید پس بده چه این دنیا چ اون دنیا

هر روز سوره کوثر بخون هفت تا

دعای علقمه بخون

ک ازت دور شه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
اگه مشکلی باشوهرت نداری اینقدر به بدی های مادرشوهرت فکر نکن چون اینطور فقط خودتو اذیت میکنی

مشکل که زیاد دارم فعلا تحمل میکنم به وقتش هر دوشون رو مثل سگ پشیمون میکنم کم مونده