2777
2789
عنوان

تا نهایتا یک ماه دیگه طلاقم رسمی میشه ولی یه ترس عجیبی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2157 بازدید | 88 پست

عزیزم هیشکی حاضر نیس با یه آدم عیاش ازدواج کنه که پولی هم نداره و بعد بخواد بچه ها رو هم بگیره همش تهدید تو خالیه ولی اصلا برا بچه ها اشتیاق نشون نده اگه گفت میگیرم بگو آره خدا خیرت بده راه و برام باز میکنی باور کن این آدم اسم بچه هاش هم نمیاره اصلا نترس

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه پول نگهداری از بچه ها رو داری یا اون بهت میده نگران نباش هیچ زنی،اونم همچین زنی که آوار شده رو زندگی تو ،نمیاد بچه ی یکی دیگه رو بزرگ کنه

بعدشم،بعد ۷ سال بچه ها دیگه خودشون نمیرند

اونم همچین مرد مسئولیت پذیری نیست،از خداشه بچه ها رو بندازه گردن تو و بره پی خوشیش.اون اگه بچه واسه اش مهم بود که زندگی بچه ها رو به گوه نمیکشید فداتشم

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
پسرتون چند سالشه؟

۷

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
ولی همش تهدیدم میکنه. همش میگه قراره با یکی ازدواج کنم، که بچه هامم گفته نگه میداره ... نمیدونم راست ...

زرررررر

هیچ زنی حاضر نیست بچه های یه زن دیگ بزرگ کنه مسئولیت شون قبول کنه 

نره خرهای سایت درخاست ندن مرسی

اره میدونم، فقط به خاطر اینکه منو اذیت کنه، هر از گاهی پیداش میشه و منو تهدید میکنه

در اینصورت بد به دلت راه نده 

خودت میدونی فقط قصد اذیت کردن داره وگرنه عرضه ی نگهداری ازشونو هرگز نداره

برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

عزیزم هیشکی حاضر نیس با یه آدم عیاش ازدواج کنه که پولی هم نداره و بعد بخواد بچه ها رو هم بگیره همش ت ...

دقیقا موافقم 

ضعف نشون بده اون مردک ممکنه سوءاستفاده کنه از نقطه ضعفش

برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

ولی همش تهدیدم میکنه. همش میگه قراره با یکی ازدواج کنم، که بچه هامم گفته نگه میداره ... نمیدونم راست ...

سلام عزیزم طلاق گرفتی؟منم شرایطم مث توعه دو تا بچه کوچیک دارم شوهرم میکه نمیخامت منو از خونه بیرون کرده با دو تا بچه دارم عذاب میکشم

سلام عزیزم طلاق گرفتی؟منم شرایطم مث توعه دو تا بچه کوچیک دارم شوهرم میکه نمیخامت منو از خونه بیرون ک ...

عزیزم شوهرم درخواست داده. از طرفی هم هر روز تهدید میکنه که باید بیای امضا کنی و سریع تموم شه. البته من و بچه هام خونه ی خودمونیم. اون خودش در به در شده. ولی خوب بچه هام خیلی بهش وابسته ان و‌خیلی دارن آسیب میبینن. 

میشه برای سالم به دنیا اومدن نینیم یه صلوات بفرستید ؟🙏❤️❤️❤️ خدایا جز تو کسی رو ندارم 🤲🏻