2777
2789
عنوان

یکم پیش رفتم یه مغازه ای

412 بازدید | 57 پست

سوپر مارکت بود رفتم مغازه دوتا آب برداشتم حال خودمم بد بود حدی که فکر خودکشی میکردم خلاصه گوشیم زنگ خورد ترکی حرف زدم اومدم پولو حساب کنم طرف از دستم ابارو گرفت گفت به شما ها نمیفروشم یه لحظه موندم که چی میگه گفتم یعنی چی گفت ترکای خر بحثمون شد خلاصه فهمیدم یارو کورد بوده بحثمون شد من اومدم بیرون حالا محل زندگی من جایی هست که نه منطقه‌ ترکه نه چیزی خواستم بگم یکم شعور و شخصیت داشته باشید به قومیت های هم توهین نکنیم واقعا تاسف آور هست دوتا عقب مانده ذهنی حرف میندازن تو مجازی بعد ماها که همه هم وطن هستیم اینجوری به هم توهین میکنیم کار اون آقا خیلی بد بود واقعا احساس بدی بهم داد ما هممون ایرانی هستیم جمع کنید این تفکر های مسخره رو

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

آخی عزیزم ، ولی خندم گرفت از شخصیت اون مرده ، اسکل بود🤦😅

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی عزیزم ، ولی خندم گرفت از شخصیت اون مرده ، اسکل بود🤦😅

خیلی خنده داره واقعا من خودم حالم خوب بود بحث نمیکردم اما بد موقعی اومده بود😂

ناراحت نشیا اینو به ترک های خودتون بگو که افتادن به جون قومیت های ایران ن تو شهرتون درست رفتار میکنن نه تو مجازی ولی خودتون تو شهرای فارس نشین پخش شدین ما احترامتون داریم

خب چرا به ما میگی😂تازگیا نی نی سایت اینطوری شده که طرف با همسایش فامیلش خانوادش بحثش شده بعد مارو ن ...

نه فقط گفتم که واقعا جمع کنیم این حرفارو به خدا خیلی ها همینجا باز بحث قومیتی میکنن

ناراحت نشیا اینو به ترک های خودتون بگو که افتادن به جون قومیت های ایران ن تو شهرتون درست رفتار میکنن ...

هوووی درست حرف بزنااا 

چرا مگه چی کردیم بهتون ها؟ 

احتراممون اینجوری نگه میدارین با توهین؟ 

- قانونِ نانوشته‌ :  تو دلِ کسایی رو می‌شکونی ك برات مهم نیستن ، اما تقاصش رو سرِ کسی پس میدی ك خیلی برات مهمه‌ .                                                                        من که ازت گذشتم خدا ازت نگذره :))                                   کسی ام که از تظاهر کردن بدش میاد و تصمیم گرفتم هرچیم که شد اگه هم رفتارم باعث شکستن دل کسی میشه بازم همون رفتارو بکنم و خود واقعیم باشم بزار اصلا دلشون بشکنه به من چه بزار برن بمیرن از این به بعد هروقت شرایطش پیش بیاد دلشونو هم میشکنم تا دیگ فک نکنن بازم کسی که میاد جلو و خورد میشه منم 😏                                           به قول یکی واس خودم ارزش قائل میشم راحت رو ادما خط میزنم مهم نیس بهم بگن سادیسمی یا چی من کار خودمو میکنم دیگ دلم شکستع نیست زخمام هم همش خوب شدن🙃✨

ناراحت نشیا اینو به ترک های خودتون بگو که افتادن به جون قومیت های ایران ن تو شهرتون درست رفتار میکنن ...

عزیزم احترام نگه ندار برای کسی که احترام نگه نمیداره همه رو که نمیشه با یه چشم دید