2777
2789

سلام عزیزان امیدوارم حال خودتون و نی نی هاتون عالی باشه😘

من به تازگی قصد بارداری دارم و تصمیمم صددرصد سزارین هست پس خواهشا از مزایای طبیعی نگید😂

حالا سوالم اینه چجوری دکترتون رو قانع کردید سزارین بنویسه اخه شنیدم جدیدا سختگیری میشه تو این موضوع

سوال دوم این که توی کرج کدوم بیمارستان خوبه برای سزارین؟

جدیدا که نه حدودا ۸ سالی میشه که بدون دلیل سزارین نمیکنن.مگر اینکه دکتر اشنا باشه و تو بیمارستان خصو ...

پس تو همین نی نی سایت این همه خانم سزارین میشن که الان هیچکدومشون نیستن انگار چجوریه؟همشون با اشنا میرن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس تو همین نی نی سایت این همه خانم سزارین میشن که الان هیچکدومشون نیستن انگار چجوریه؟همشون با اشنا م ...

بستگی به شانس هم داره تو فامیلمون یکی بود که به دکتر گفت سزارینم کن اونم گفت باشه ولی باید بیمارستان خصوصی بریم و خیلی راحت براش انجام داد

ولی خودم سه تا دکتر عوض کردم اخرشم بقول خودشون شیرینی گرفتن سزارینم کردن اونم تو بیمارستان خصوصی.

بستگی به شانس هم داره تو فامیلمون یکی بود که به دکتر گفت سزارینم کن اونم گفت باشه ولی باید بیمارستان ...

چقد مسخره که آدم اختیار بدن خودشو نداره مگر با پول بیشتر😕

چقد مسخره که آدم اختیار بدن خودشو نداره مگر با پول بیشتر😕

بآید پول بدی دردشون پول منم‌گفتن طبیعی گفتم نمیتونم ی دکتر پیدا کردم زیر میزی بگیره نامه بده سزارین کنه منو خرداد

بآید پول بدی دردشون پول منم‌گفتن طبیعی گفتم نمیتونم ی دکتر پیدا کردم زیر میزی بگیره نامه بده سزارین ...

به سلامتی نی نی رو بغل کنی عزیزم😍

تا موقعی که من بخوام سزارین شم زیرمیزی هم جمع نشه خوبه باز😂