2777
2789
عنوان

بهم بگین با این رابطه چیکار کنم

129 بازدید | 16 پست

رابطه ای نبوده ولی همکلاسیم بعد یه مدت شروع کرد نگاه کردن و خیره شدن منم همراهی میکردم تا حدودی مکالمه خیلی کمم داشتیم در حد دوتا کلمه الان ترم دوایم ببینید الان یه روز توجه میکنه یروز نمیکنه باهام حرف نمیزنه یا سعی نمیکنه ارتباط بگیره با یه دختره دیگه صمیمی میشه باز روز بعد فاصله میگره ازش باز دنبالش میره تا باهاش حرف بزنه

به منم نگاه میکنه 

نمیدونم حس عجبیبی دارم دلم میخواد نادیده بگیرمش ولی میترسم همین ارتباط کوچیکم از دست بدیم با اینکه خیلی فشار رومه نمیخوام توجه اشو هرچند کوچیک از دست بدهم 

فکر میکنم خودم یطوریم که نمیاد باهام ارتباط بگیره (ظاهرم سرد و جدیه) موندم چیکار کنم فا.ل میگیرم میگه علاقه داره ولی تو رفتارش همچین چیزی مشخص نیست 

یه تلاش کوچیک نمیکنه تا یکم باهام حرف بزنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرا وقتی دنبال به دست اوردن دخترباشن اصلا مثل ماخانوما نیستن و مستقیم میفهمونن زمانی که از یه مرد حس مبهم گرفتین بدونید  فقط دارید تو ذهنتون خودتوو قانع میکنید که دنبال شماست واون اصلا خبراز ذهن شما نداره