2777
2789

با اینکه سریال ترکی چرت و فلان یا اینکه بدآموزی دارن یا نمیدونم سطح پایینه کاری ندارم 

امروز قسمت جدیدشو دیدم 

عبدالله خان زن جدیدشو ایشیل اورده خونه میبینین چطور باهاش رفتار میکنه مثل ملکه ها بیچاره زن اولش مثل خدمتکار بود 

یه چیزی که تلنگر بهم زد که زنی که به خودش برسه برا خودش ارزش قایل باشه زبون باز باشه اینجوری بااهاش تا میکنن شوهره بهش گفت چقدر به این خونه و این زندگیم میای 

واقعیته روزگاره هاااا اون زن اولی کل فکرش بچه هاش بود هیچ دلبری نمیکرد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوزقسمت بیستم ایشیل کیههههه دیگهههههه!چه اکتیوه این عبدالله خان!😁

امروز فهمیدم مردا نقص ظاهری واسشون مهم تر از نقص اخلاقیه!زنشون شمر باشه ولی قرتی و خوشگل باشه میذارن رو سرشون ولی برعکس اسوه اخلاق باشه ظاهرش ساده باشه یا سرش هوو میارن یا ادم حسابش نمیکنن😐

من هنوزقسمت بیستم ایشیل کیههههه دیگهههههه!چه اکتیوه این عبدالله خان!😁 امروز فهمیدم مردا نقص ظاهری و ...

اوووو من ۹۹ 

نمیگم که لو نره برات 

ولی اشتباه میکنی پنبه رو برا این دوس نداره چون اخلاق نداره هی میگه بچه هام بچه هام اصلا زن و شوهر نیستن هم خونه ان 

بدم از این میاد خودش هزار تا هیز بازی در میاره عبدالله بعد به بچه هاش درس اخلاق میده گیر میده

از بس پرروئه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اوووو من ۹۹ نمیگم که لو نره برات ولی اشتباه میکنی پنبه رو برا این دوس نداره چون اخلاق نداره هی میگه ...

والا منم پنبه رو دوست ندارم زنانگی نداره همش یه جوری درحال گله کردنه دوبه هم زنه 

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.