2777
2789

یه زمانی عقلم ناقص بود اوایل  ازدواج   رفتم پیام دادم از یه سیم کارت دیگه  که شوهرمو امتحان کنم  شوهرم  هم  بعد ده دقیقه  زنگ زد بهم   گفت   یکی بهم پیامم  داده مزاحمم شده وای که چقدر ترسیده بود 😂😂😂😂 منم زدم زیر خنده فهمید من بودم  البته اون زمان ما فرق داشت   نه فضای مجازی بود نه خیانت کار زیاد   ولی  خطاب  به اونایی که الان میخوان شوهرشون رو امتحان کنن  نکنید این کار رو مردای  امروزی منتظر یه تلنگرن   و   اگه بلدم نباشن شما یادشون میدید و راه رو نشونشون میدین   دیگه نمیتونید جمش کنید .

با کلمه آخر حرفت به شدت موافقم خودشون دارن به شوهرشون یاد میدن که چجوری خیانت کنه البته اینو من نمیگم هاااا روانشناس تو جلسه میگفت 

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا

این چیزا چرت و پرته کسی که ذاتش درست باشه چه الان چه صد سال دیگه خیانت نمیکنه 

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر