2777
2789
عنوان

شنا کردن برای لاغری

115 بازدید | 13 پست

خانما شنا کردن تاثیر داره برای لاغری؟ هم وزن کم کردن هم درست شدن هیکل من تازه زایمان کردم هیکلم افتضاح شده کلاس شنا اسم نوشتم ولی نمیدونم تاثیر داره یا ن کسی تجربه داره بگه ممنون

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شنا عضله میسازه لاغره نمیکنه زیادکلاس اسکیت یا باشگاه یا رقص خیلی بهاره اسکیت هم عضله میسازه هم لاغر ...

به‌خاطر وزنم فک‌نکنم بتونم برم‌ اسکیت ۸۰ شدم 

به‌خاطر وزنم فک‌نکنم بتونم برم‌ اسکیت ۸۰ شدم

میتونی بری اسکیت من 85م ولی مدالم هردفعه میگیرم تو مسابقات 

البته فکر نکنی چاقه قد کوتاما بخاطر فد بلندم اصلا نشون نمیده استخونبندیمم درشته نشون نمیدم 

تا حرفه ای برم چی؟

بله اونجوری خیلی تاثیر داره 

من الان به حدی رسیدم که تو هر یک ساعت تمرینم ۱۱۰۰ کالری میسوزونم اگه از کالری شماری و کالری سوزی سر در بیاری متوجه میشی که چقدر مقدار زیادیه

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

میتونی بری اسکیت من 85م ولی مدالم هردفعه میگیرم تو مسابقات البته فکر نکنی چاقه قد کوتاما بخاطر فد بل ...

منم قدم خوبه اما اعتماد بنفسم سر وزن به شدت پایین اومده 

بله اونجوری خیلی تاثیر داره من الان به حدی رسیدم که تو هر یک ساعت تمرینم ۱۱۰۰ کالری میسوزونم اگه از ...

چه خوب انشالله ول نکنم تا آخر ادامه بدم اما خب من یکمم ترس ار آب و عمق دارم فلن دو جلسه رفتم ترسم از آب کمتر شده اما از عمق که به شدت میترسم

چه خوب انشالله ول نکنم تا آخر ادامه بدم اما خب من یکمم ترس ار آب و عمق دارم فلن دو جلسه رفتم ترسم از ...

عادیه وقتی که یاد بگیری شنا کردنو ترست از عمق میریزه

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️