2777
2789
عنوان

به نظرتون باردارم

77 بازدید | 14 پست

۳۱ فروردین اقدام شروع کردم اوایل خوب بودم الان به شدت پایین کمرم با رونم تیر می‌کشه نزدیک عادت نیستم

ممکنه باردار باشم؟ بی بی چک بزنم یا زوده

زوده تنوز

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه زمانی بزنم؟ موود عادتم بیستو هفتمه

صبر کن هر وقت عقب انداختی دو روز بعدش بزن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
چه زمانی بزنم موود عادتم بیستو هفتمه

یکی دو روز بعد از موعد پریودیت.دیدی پریود نشدی بی‌بی چم بزن اونموقع احتمال خطا خیلی کمه 

قبل عادت ماهیانه نزن به خاطر هرمونای موقع پریودی یه موقع خط میندازه شاد و پشیمون میشی 

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یکی دو روز بعد از موعد پریودیت.دیدی پریود نشدی بی‌بی چم بزن اونموقع احتمال خطا خیلی کمه قبل عادت ماه ...

ممنونم از اطلاعاتت عزیز من کلا از زمان مجردی پریود نامنظم داشتم یک هفته تا ده روز عقب میوفتم مثلاً ماه اسفند ۱۷ شدم فروردین ۲۷ شدم رفتم ازمایش کلی دادم تنبلی.و...هیچی نداشتم ممکنه این تاخیریا تو بارداری مشکل بشه برام؟

ممنونم از اطلاعاتت عزیز من کلا از زمان مجردی پریود نامنظم داشتم یک هفته تا ده روز عقب میوفتم مثلاً م ...

نه عزیژم اگه مشکل نبوده برات مشکلی پیش نمیاد 

شاید سیکلت 30 روزبه بالا هست 

فاصله دو پریودی از 28 تا 35 روز کاملا طبیعی هست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیژم اگه مشکل نبوده برات مشکلی پیش نمیاد شاید سیکلت 30 روزبه بالا هست فاصله دو پریودی از 28 تا ...

من چون تجربه اولمه تمام ازمایشای قبل بارداری انجام دادم تنها مشکلم تیرویید کم کار اونم زیر نظر متخصص غدد دارم قرص مصرف میکنم زیر نظر مامایی هم هستم فقط اینکه اسید فولیک مصرف نمیکنم 

من چون تجربه اولمه تمام ازمایشای قبل بارداری انجام دادم تنها مشکلم تیرویید کم کار اونم زیر نظر متخصص ...

اره خیلی مهمه زیر نظر دکتر برای تیروئید قرص بخوری 

مادر من تیروئید داشت قرص میخوام بازدار شد بچه سقط شد چون باید زیر نظر میبوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره خیلی مهمه زیر نظر دکتر برای تیروئید قرص بخوری مادر من تیروئید داشت قرص میخوام بازدار شد بچه سقط ...

آخی عزیزم🥲 اره دکتر ماما منو فرستاد پیش متخصص غدد اونم گفت ۶ هفته قرص بخور بعد باید آزمایش تخصصی تیرویید بدی که بفهمم باید همیشه قرص مصرف کنی یا نه

آخی عزیزم🥲 اره دکتر ماما منو فرستاد پیش متخصص غدد اونم گفت ۶ هفته قرص بخور بعد باید آزمایش تخصصی تی ...

اره خیلی مراقب خودت باش عزیزم انشالله یه نینی خوشگل به دنیا میاری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره خیلی مراقب خودت باش عزیزم انشالله یه نینی خوشگل به دنیا میاری

مرسی گلم که وقت گذاشتی جواب سوالامو دادی توروخدا برام دعا کن بدون مشکل بارداربشم بچم سالم باشه این مشکل تیروییدم خیلی ترسونده منو گاهی استرس میگیرم دعا کن برام❤️❤️❤️

مرسی گلم که وقت گذاشتی جواب سوالامو دادی توروخدا برام دعا کن بدون مشکل بارداربشم بچم سالم باشه این م ...

قربونت برم چشم عزیزم اصلا هم استرس نداشته باش بسپار به خدا 

چند سال بعد که نینی خوشگل داشته باشی میگی چه اشتباهی کردم اون زمان خودمو حرص دادم و ناراحت کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40