از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
یکی دو روز بعد از موعد پریودیت.دیدی پریود نشدی بیبی چم بزن اونموقع احتمال خطا خیلی کمه قبل عادت ماه ...
ممنونم از اطلاعاتت عزیز من کلا از زمان مجردی پریود نامنظم داشتم یک هفته تا ده روز عقب میوفتم مثلاً ماه اسفند ۱۷ شدم فروردین ۲۷ شدم رفتم ازمایش کلی دادم تنبلی.و...هیچی نداشتم ممکنه این تاخیریا تو بارداری مشکل بشه برام؟
نه عزیژم اگه مشکل نبوده برات مشکلی پیش نمیاد شاید سیکلت 30 روزبه بالا هست فاصله دو پریودی از 28 تا ...
من چون تجربه اولمه تمام ازمایشای قبل بارداری انجام دادم تنها مشکلم تیرویید کم کار اونم زیر نظر متخصص غدد دارم قرص مصرف میکنم زیر نظر مامایی هم هستم فقط اینکه اسید فولیک مصرف نمیکنم