2777
2789
اسی این اشتباه رونکن بزارمسئولیت پذیربشه کم کم عادت میکنه تمام کارهای خودت وبچه هات وخونه رومیندازه ...

واقعا؟؟

آخه تازه عروسم میترسم از الان بد عادت بشه

حرفات اعتبارشو از دست میده وقتی با رفتارات هماهنگی نداره، حالا هی بشین قصه بگو! 

نه خوب نیست خسته کننده است

مگه چیه که دستت بیاد خریده دیگه

تو لیست نیازمندی هارو بده

و کارت ها دست تو باشه

و هزینه های مخارج رو توی دفتر بنویس و حساب کتاب کن پس انداز و هزینه فیش ها و وام ها و... رو برنامه ریزی کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردامیگم بدعادت میشن؟ممکنه همش خرید بیوفته گردن زن؟

بله عزیزم

سعی کن اقتدار بدی بهش. 

تعریف کنی ازش.  الکی نه ها،  به اندازه. 

بذار باورکنه و حس کنه مـــــرررررده. اقای خونه س. 

نمیدونم تازه عروسی یا نه. 

فرض میکنم هستی.  فردا بارداربشی، بچه دار بشی، یاروزایی که پریود باشی، مهمون داشته باشی،  کار خونه ات زیاد باشه،  فرصت نداری و حال نداری بری خرید کنی. بدون وسایل روزمره میخوای چه کنی؟! 

همسرت چی شده بهت اینو گفته؟ بهش غرمیزنی یا چی؟! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بله عزیزمسعی کن اقتدار بدی بهش. تعریف کنی ازش. الکی نه ها، به اندازه. بذار باورکنه و حس کنه مـــــ ...

زیاد از خونه بیرون نمیرم برای اینکه برم بیرون گفت خرید ب عهده تو

بله تازه عروسم

حرفات اعتبارشو از دست میده وقتی با رفتارات هماهنگی نداره، حالا هی بشین قصه بگو! 

بنظر من خیلی بده مرد باید خودش خرید کنه بدونه چی به چیه فردا نگه اینهمه پول چی شد ،تازه خانما بیشتر قناعت میکنن من به شوهرم میگم مثلا گوشت بخر میره 5کیلو میخره اما خودم بخوام بگیرم دلم نمیاد یه کیلو میخرم برا همین هیچوقت دوس ندارم خرید خونه رو بعهده بگیزم تازه ادم اعضابشم خراب میشه 

زیاد از خونه بیرون نمیرم برای اینکه برم بیرون گفت خرید ب عهده توبله تازه عروسم

باشه کلاس برو،  مهارت یادبگیر.  با کاری چیزی خودتو سرگرم کن. 

باشگاه برو

دوست مورداعتماد داری بگو بیاد باهم باشید. 

ولی بگو عزیزم میدونم حواست بهم هست. میدونم هوامو داری و دوست داری برم بیرون حال و. هوام عوض بشه.  من خرید خونه رو کنار خودت دوست دارم. 

حالم اینجوری خوب میشه. 

اصلا قبول نکنیا. 

بعدشم حالا یه روز غذا میذاری پیازت تموم شده اونو بخر کارت راه بیفته ولی هرگز قبول نکن. 

حالا همسرت کارش سخت بود،  ماموریتی بود میگفتم برو ولی خودش اومد بسپار بهش. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من ک اگ تو خونه نون نداشته باشم نمیرم نمیخرم چ برسه ب پیاز و سیب‌زمینی🤕۱۴ سال ازدواج کردم همیشه خری ...

اره دقیقا منم ، نهایتا از اسنپ واجب باشه یا چیزی دلم بخواد خرید میکنم اما خرید اصلی همیشه بعهده شوهرمه