2777
2789

دوستان من بینیمو یک ماهی میشه عمل کردم ، بعد انحراف داخلی هم داشتم که رفع شده الان چند روزی میشه اسپیلنت های داخلیمو در آوردم دکتر گفته بود یک ماه باید بمونه 

بعد الان اون سوراخ دماغم که سالم بود ته تهش حس میکنم یه چیزی هست هی تکون میخوره نمیزارع نفس بکشم ولی ترشحات بینی نیس اصلا نفسم در نمیاد انگار ته بینیم یه سه چهار سانت داخل چیزیه 

ته حلقم محسوب میشه انگار مسدوده سرم اینا می‌شورم این سوراخ دماغم نمیره ولی اون یکی کاملا بازه ، میشه بگید مشکل چیه اگه تجربه دارید ..😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما خواهرم عمل کرده دو ماهه ولی هنور پره های بینی و تیغه ورم داره خواهر م میگه حس میکنم اصلا به پر ...

من آخه ته ته بینیم انگار یه چیز گنده هست نمیزارع نفس بکشم یه سوراخم اینجوریه فقط اون یکی کاملا باز وراحته  پره هام هیچ ورمی نداره 

من آخه ته ته بینیم انگار یه چیز گنده هست نمیزارع نفس بکشم یه سوراخم اینجوریه فقط اون یکی کاملا باز و ...

باید بری دکتر شاید چیزی داخل مونده شاید هم درست با سرم نمیشوری