2777
2789
عنوان

چجوری همسر سابقمو فراموش کنم ⁉️❓

609 بازدید | 16 پست

تا یکم بهتر میشم سر و کله اش پیدا میشه 

از این مطمئنم که اصلا اصلا اصلا یه درصد هم دوستش ندارم تمام عشقی که داشتم 

اما انگار وقتی برمیگرده نمیتونم قاطع برخورد کنم 

اصلا یک درصد هم نمی‌خوام برگردم بهش 

چیکار کنم ؟ چرا این جوری میکنم؟ 

سه ماه هیچ ارتباطی نبود حالم خیلی خوب بود اصلا انگار میاد تو زندگیم غم و استرس میاره برام

تازه دکتر قرص ضد افسردگیمو قطع کرده نمی‌خوام دوباره مریضم کنه چجوری مقاومت کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خط تو عوض کن.

شبکه های اجتماعی تو عوض کن 

بهش بگو که مزاحمت نشه خب 

چطوری میاد هر چند وقت ؟

وقتی با یک زن یا مرد خیانتکار بد حرف میزنم نگو قضاوت نکن سرت میاد، خیانت اشتباه نیست یک انتخاب است آدم با ذات درست هم این انتخاب رو نمیکنه !!

کاملا طبیعیه

بالاخره مدتی نزدیکترین آدم زندگیت بوده

زمان میبره ، کامل ارتباطو قطع کن تا بهت دسترسی نداشته باشه، با خواستگار های جدیدت آشنا شو

فقط مراقب باش گول نخوری، بعضی مردا منتظرن تا مثل گرگ از شرایط نامساعد روحی خانما سواستفاده کنن و فرار کنن

بچه دارین

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

درکت میکنم عزیزم❤️ نمیدونم علت چیه 

منم واقعا تو شرایط شما هستم با این تفاوت که همسرم نیست 

اصلا وقتی برمیگردی نمیدونم چرا نمیتونم قاطع برخورد کنم 

البته من دوسش دارم 

میدونم ارتباط سمی هست اما خیلی جاها قاطع هم برخورد کردم اما اصلا نمیتونم سفت ث سخت وایسم رو حرفم 

ببخشید حرفم کمکمی نکرد برات اما نمیدونم چرا این حرفارو تو تاپیک شم گفتم 😔

کاربری دست دو نفره !!   من و اون