2777
2789
عنوان

کنکوری ها کمک

61 بازدید | 10 پست

خانما سلام 

ببخشید مزاحم شدم .

من آقا هستم .

از ثبت نام ایجاد سابقه تحصیلی جا موندم . تو رو خدا اگه چیزی میدونید بگید باید چیکار کنم ؟

کنکور دادم ولی از این جا موندم ثبت نامش رفتم الان اداره آموزش و پرورش اونجا زنگ زدن به رییس کل امتحانات اداره آموزش و پرورش تهران گفتن که نمیشه و اصلا دست ما نیست . 

من خودمم بابام فرهنگیه .

دو روز پیش آخرین مهلت ثبت نام بود .

خب بسته شده اگه تمدید کردن شاید بشه اگه ن که جا میمونی

با افراد انرژی منفی میل برخورد ندارم،ریپ نزنید. [یک عدد انسان خوش‌بین و محصل هستم.تاپیکای کتابی تگم کنید🧚🏻‍♀️📖]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخرین مهلتش ساعت ۲۴ جمعه بود ک گذشت یکبار تمدید شد دیگه تمدید نمیشه جا موندی 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
خوب وقتی این همه اطلاعیه میدن جرا توجه نمیکنین که بخواین دقیقه نود برین واسه ثبت نام ؟

بابا به خدا اصلا حواسم نبود . بعد اخبارم دنبال نمی کردم .

فقط برای استراحت بعضی وقتا میومدم اینجا . بعضی ها چقدر بد میگن جا موندی . آدم ناراحت میشه

بابا به خدا اصلا حواسم نبود . بعد اخبارم دنبال نمی کردم .فقط برای استراحت بعضی وقتا میومدم اینجا . ب ...

خوب برادر من جی بگیم دست ما که نیست حالا ببین شاید سایت باز بشه برات دعا میکنم