من و دوستم بیست ساله دوستیم باهم ب فاصله دوماه بچه آوردیم دومی هامون هم به فاصله ده ماه از هم آوردیم.
از بچگی با هم خیلی خوب بودیم بعد ازدواج با هم و با بچه هامون همه جا میرفتیم تفریح و کلاس و ...
الان بچه هامون کلاس اولن مدرسه های جدا ولی در یک سطح.وضع مالی هامون هم مثل همه.دومی من ۱۳ ماهه و دومی اون ۳ماهست.
ما ماهی دوبار همو میبینیم .چند وقته پسر دوستم خیلی پرخاشگر شده و پسر منو اذیت میکنه هر چی مامانش هم سعی میکنه رامش کنه بدتر میکنه.
اینم بگم مشکل از پسر من نیست اون خیلی مظلومه و فقط بازی براش مهمه حتی خیلی راحت بچه دوستم و میبخشه.
من اوایل گفتم با حضور بچه دوم پسر دوستم حسود شده و پرخاشگریش از اونه.ولی این سری آخر دیگه اینقدر کفرم درومد که میخام قطع رابطه کنم با دوستم.نظر شما چیه شما بودین چکار میکردین؟
اینا داشتن بازی میکردن یهو پسر دوستم یاد ایکس باکسش افتاد که تازه خریده و پسر من نداره.یهو پاشد رفت روشنش کرد و پسر من که اومد بازی کنه گفت برو من میخام تنها بازی کنم هرچی مامانش گفت این بازی دونفرست و مهمونمونه و اینا گوش نکرد.پسرم خیلی حالش گرفته شد هر چی گفتم پاشو بریم امید داشت بازیش بده و نمیومد.
بعد رفت ب دوستم گفت خاله بهش نمیگین معذرت خواهی کنه آشتی کنیم؟دوستم بهش گفت مگه چ کار اشتباهی انجام داده که معذرت بخاد؟تو برو آروم آروم باهاش حرف بزن دوست میشین دوباره.من چیزی نگفتم و عادی خداحافظی کردیم و رفتم اما از اون روز فکرم مشغوله .نمیخام پسرم آسیب ببینه حتی تو مدرسه هم کسی تا این حد بدرفتاری نکرده باهاش یا اگه کرده دیگه از هم دورشون کردن که ب هم آسیب نزنن.نظر شما چیه؟