2777
2789
من و دوستم بیست ساله دوستیم باهم ب فاصله دوماه بچه آوردیم دومی هامون هم به فاصله ده ماه از هم آوردیم.

از بچگی با هم خیلی خوب بودیم بعد ازدواج با هم و با بچه هامون همه جا میرفتیم تفریح و کلاس و ...

الان بچه هامون کلاس اولن مدرسه های جدا ولی در یک سطح.وضع مالی هامون هم مثل همه.دومی من ۱۳ ماهه و دومی اون ۳ماهست.

ما ماهی دوبار همو می‌بینیم .چند وقته پسر دوستم خیلی پرخاشگر شده و پسر منو اذیت میکنه هر چی مامانش هم سعی میکنه رامش کنه بدتر میکنه.

اینم بگم مشکل از پسر من نیست اون خیلی مظلومه و فقط بازی براش مهمه حتی خیلی راحت بچه دوستم و میبخشه. 

من اوایل گفتم با حضور بچه دوم پسر دوستم حسود شده و پرخاشگریش از اونه.ولی این سری آخر دیگه اینقدر کفرم درومد که میخام قطع رابطه کنم با دوستم.نظر شما چیه شما بودین چکار میکردین؟

اینا داشتن بازی میکردن یهو پسر دوستم یاد ایکس باکسش افتاد که تازه خریده و پسر من نداره.یهو پاشد رفت روشنش کرد و پسر من که اومد بازی کنه گفت برو من میخام تنها بازی کنم هرچی مامانش گفت این بازی دونفرست و مهمونمونه و اینا گوش نکرد.پسرم خیلی حالش گرفته شد هر چی گفتم پاشو بریم امید داشت بازیش بده و نمیومد.

بعد رفت ب دوستم گفت خاله بهش نمیگین معذرت خواهی کنه آشتی کنیم؟دوستم بهش گفت مگه چ کار اشتباهی انجام داده که معذرت بخاد؟تو برو آروم آروم باهاش حرف بزن دوست میشین دوباره.من چیزی نگفتم و عادی خداحافظی کردیم و رفتم اما از اون روز فکرم مشغوله .نمیخام پسرم آسیب ببینه حتی تو مدرسه هم کسی تا این حد بدرفتاری نکرده باهاش یا اگه کرده دیگه از هم دورشون کردن که ب هم آسیب نزنن.نظر شما چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هیچ زمان از روی بچه خودتو اذیت نکن 

هربچه ای متفاوته بچه شما طلب عذرخاهی کرده بچ دوستت نخاسته اینکارو بکنه 

ی چیز کاملا طبیعیع ک بزرگم بشه توی جامعه اتفاق میوفته

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

به نظرم رفت و امدو کمترکن شاید بعدا اخلاق اونم روبچت تاثیر بذارع پس نذاربره پیشش

یا با دوستت تنهایی قرار بذارین اگه شرایطش رو دارین بچه هارو بدین ب ماماناتون

از تمـــام آرزوهــــایم بـاغ بــــی بـــرگــ مـانــــده بـرایــــم

کم‌کن رابطه رو یا بچه ها رو نبرین 

بچه ها میشه لطفا ی صلوات بفرستین 🥺 واسه حاجتم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

این مورد اخر بچه اون لوس بوده و دلش نخواسته وسیله شو ب بچه تو بده که این تو بچه ها یچیز طبیعیه

ولی بچه شما لوس تره مشخصه

ببین عزیزم واقعا نباید تو بحث بچه ها دخالت کنی 

البته تا زمانی که ب همدیگه اسیب نرسونن و خطرناک نباشه کاراشون

من حق رو ب دوستتون دادم

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

رفت امدو کم کنید تا بچه بزرگ بشن حیفه دوستیتون هست

و قطعا اونم بچه خودشو دوست داره و واقعا هم راست گفته بچش کار بدی نکرده معذرت بخواد 

فقط وسیلشو دست بچت نداده شما نمیخوای آسیب ببینه اونم نمیخواد بخاطر گناه نکردش بچه معذرت بخواد و کم اعتماد بنفس بزرگ شه

فقط و فقط یکم رابطه رو کم کنید تا عاقل شن بچه هاتون بچه هستن بزرگ میشن یادشونم نمیاد شما دوتا دلخوری به وجود نیارید

این مورد اخر بچه اون لوس بوده و دلش نخواسته وسیله شو ب بچه تو بده که این تو بچه ها یچیز طبیعیهولی بچ ...

آخه بحثی نبود که دخالت کنم ظلم و آزار ی طرفه بود اون بچه خونه ما که نیاد از همه وسایل پسرم بدون اجازه استفاده میکنه ولی این چند جلسه اذیت میکنه بعضی وقتا مثلا میگه اصلا نیا اتاقم.