2777
2789
عنوان

آیفون برام نمیخرن

568 بازدید | 43 پست

۱۶ سالمه دارم میرم ۱۷

همه همکلاسیا و هم سن و سالام آیفون دارن هرروزم باهاش پز میان ولی من چی؟من یه سامسونگ خیلی قدیمی دستمه ۶ ساله دارمش خیلیم هنگ میکنه

مامان بابام با اینکه پولشو دارن ولی برام نمیگیرن حالا اگه داداشم بیاد یچی بگه سریع براش میخرن😔 دیگه تا کجا تبعیض

چیکار کنم قانعشون کنم؟

بلد نیستم

من نهایت گریه کنم مامانم از بیرون برام بستنی کیم بگیره

ایفون بلد نیستم 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خوب گوشی برای استفاده س نه پز دادن

یکم عاقلانه به پدر و مادرت توضیح بده که به موبایل جدید نیاز داری چون این هنگ میکنه و فلان

نه اینکه اجبار کنی حتما آیفون باشه

ما چیز زیادی نمی خواستیم، تنها سرزمینی که اندوهش ما را نکشد....

بلد نیستممن نهایت گریه کنم مامانم از بیرون برام بستنی کیم بگیرهایفون بلد نیستم

منم تا همین مرحله بلدم😂🚬

یک‌شب‌بی‌صدا‌تر‌از‌همیشه‌همه‌راترک‌خواهم‌کرد:)️ 🖤