تورو خدا کمک کنید سعی میکنم کامل توضیح بدم که ابهام نمونه.
من کارمند رسمی دولتیم حقوق و مزایام نسبتا خوبه بعد مرخصی زایمانم 4ماه تونستم بدون حقوق بگیرم الان پسرم 13 ماهشه و بسیار به من وابستس از هفته دیگه باید برگردم سرکار ساعت کاریم از 8 تا 2.5 بعد از ظهره یعنی تا 3 صد درصد خونه ام. امکان اینکه کسی بچه رو نگه داره نبست تنها گزینم مهد کودکه
وای ی ی منم درگیر همین موضوعم. البته من تازه آذر استخدام شدم. هنوز جا نیافتادم درست حسابی، هنوزم زایمان نکردم. به پولشم زیاد احتیاج نداریم. همسرم میگه نرو... خودم از آینده میترسم. ولی دوست عزیز مهد کودک های خوب هم هستن. بچه تون هم مستقل میشه. با دوربین میتونین چکش کنید. همسر من میگه نمیزارم بچه بره مهد.😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچ وقت بخاطر بچه و بزرگ کردنش کار رو رها نکنید. چون دو روز دیگه همون بچه بیشتر به پولش احتیاج داره. خودتم بعد اینهمه مدت کار بشینی تو خونه افسردگی میگیری. اینهمه بچه از جمله خودم مهدکودک رفتیم چه مشکلی پیش اومد؟! تازه وابستگیش کمتر و اجتماعی تر میشه
«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!» 😓 آلپاچینو
پسرم غذا خوب میخوره ولی به شیر منم وابستس پستونک و شیشه شیر هم اصلا نمیگیره از اول ماه بردمش مهد ولی شانسم همش به برف و آلودگی و تعطیلی خورد الانم سرما خورده حسابی یعنی تو این مدت اصاا نتونستم به مهد وابستش کن
خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
پسرم غذا خوب میخوره ولی به شیر منم وابستس پستونک و شیشه شیر هم اصلا نمیگیره از اول ماه بردمش مهد ولی ...
نگران نباش
درست میشه
منم پسرم رو از همین سنگذاشتم مهد
و راضی ام
برای خودش هم بهتره
تا اینکه مدامچسبیده به من باشه
خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.