2777
2789
عنوان

استعفا بدم یا نه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 59 پست

وای ی ی منم درگیر همین موضوعم. البته من تازه آذر استخدام شدم. هنوز جا نیافتادم درست حسابی، هنوزم زایمان نکردم. به پولشم زیاد احتیاج نداریم. همسرم میگه نرو... خودم از آینده میترسم. ولی دوست عزیز مهد کودک های خوب هم هستن. بچه تون هم مستقل میشه. با دوربین میتونین چکش کنید. همسر من میگه نمیزارم بچه بره مهد.😭

اوووووووووووووووو

این مدل او رو از پسر خاص یاد گرفتم.

خخخخخخ

برم تو ی تاپیک دیگه بگم

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه کارتو دوست داری نههههه.

دور روز دیگه بچه بزرگ میشه . با کوچیک ترین بی احترامیش پشیمون میشی ک شغل و جایگاهتو بخاطرش ول کردی .

بچه هایی ک مهد کودک میرن هم بزرگ میشم. چ بسا گاهی مستقل تر و فهمیده تر 

هیچ وقت بخاطر بچه و بزرگ کردنش کار رو رها نکنید. چون دو روز دیگه همون بچه بیشتر به پولش احتیاج داره. خودتم بعد اینهمه مدت کار بشینی تو خونه افسردگی میگیری. اینهمه بچه از جمله خودم مهدکودک رفتیم چه مشکلی پیش اومد؟! تازه وابستگیش کمتر و اجتماعی تر میشه

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو
همسرم موقعیت کاریش خوبه ولی خیلی تو خرج و مخارج حساب کتاب میکنه تا حدی که خیلی وقتا رفتاراش به آدم ب ...

تو اول برای خودت کار میکنی ..برای اینکه قدرت داشته باشی...بعدم خودت میبینی رفتاراشو دیگه..بمونی خونه مطمین باش بهتر نمیشه .بزار دستت تو جیب خودت بره

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

پسرم غذا خوب میخوره ولی به شیر منم وابستس پستونک و شیشه شیر هم اصلا نمیگیره از اول ماه بردمش مهد ولی شانسم همش به برف و آلودگی و تعطیلی خورد الانم سرما خورده حسابی یعنی تو این مدت اصاا نتونستم به مهد وابستش کن

نه استعفا نده 

بچه ات هم دیگه از آب و گل در اومده 

مهد هم بره 

بهتر هم میشه 

مهد خوب پیدا کن و کارت رو ادامه بده 

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
پسرم غذا خوب میخوره ولی به شیر منم وابستس پستونک و شیشه شیر هم اصلا نمیگیره از اول ماه بردمش مهد ولی ...

نگران نباش 

درست میشه 

منم پسرم رو از همین سن‌گذاشتم مهد 

و راضی ام

برای خودش هم بهتره 

تا اینکه مدام‌چسبیده به من باشه

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
ممنون گلم من دو سه سالی خواننده ی خاموش بودم 😘

منومیشناسی😂😉😉😉😂

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    

اگه نسبت به بچت حساسی, مشکل مالی هم نداری, نرو سرکار.

منم شرایطم مثل شماست. بچه ام رو پیش پرستار گذاشتم اونقدر بد مواظبت کرد که به شدت دچار سوختگی دست و پا  شد

برا بچه ی دوم اگه دیدم شرایط مثل اولی هست ,نمیرم سرکار.

نه استعفا نده  بچه ات هم دیگه از آب و گل در اومده  مهد هم بره  بهتر هم میشه  ...

سلام بهاران خوبی
شما همون بهارانی که تو تاپیک سوره برا زایمان طبیعی بودی؟

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉