2777
2789
عنوان

خانما بیاین ازتون یکم نظر می‌خوام من می‌خوام باهاتون درد دل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 54 پست

مرد و زن نداره هرکی از طرفه مقابلش محبت نبینه ب راه بد کشیده میشه خیلیا چن سال تحمل میکنن ولی اخرش وا میدن

ی کارایی باهام کردن هم خونام ک هفت پشت غریبه ها جیگرشون کباب شد کاربر اقام 

من صحبتم درباره جلوگیری بود. صحبت‌ها رو با هم قاطی کردی . اصلا ربطی نداره . کلا تو یه زندگی نابسامان ...

منم در همین مورد گفتم همه که انسان نیستن میبینی با زور کار خودشو می کنه...یا با ایجاد محدودیت در رفت و آمد و مسائل مالی طرف رو جون به سر می کنه تن به خواسته اش تن بده  همه این شانس رو ندارن

چسب زخما بعد از خوب شدن زخم دور انداخته میشن...‌‌(درباره ی چسب زخم حرف نمی زنم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما که یکبار متارکه داشتین طلاق سخته ؟ مراحلش چطوره ؟

یکسال طول کشید.‌ بابد با وکلای معاضدتی دادگاه یا یه وکیل خوب دائم مشاوره کنی .‌اصلا پرونده دست شون نده .  خودت برو دنبال کارهات. اصلا نزاشتم بچه دار شم. ازدواج مجدد کردم

دقیقا از کسانی خیانت می بینی که فکر می کردی توی پاکی فرشته اند.اعتمادت به اون بیجا بوده.تو خوب نشناخ ...

دقیقاً اصلا سرو وضع شوهر من و ببینی همش با لباس کارش راه میره همش خاکیه و همیشه می‌گفت چرا پولشو آدم حروم این کثیفا کنه اون چیزی که بقیه دارن زن خودمم داره 

برای همین من دارم شاخ در میارم 

از صحبت های که شنیدم این خودش عاشق این کثیف بازی های اوف حالم بد شد

یکسال طول کشید.‌ بابد با وکلای معاضدتی دادگاه یا یه وکیل خوب دائم مشاوره کنی .‌اصلا پرونده دست شون ن ...

الان زندگیت خوبه 

اصلا پشیمون نشدی 

میشه دلایل طلاق و بدونم 

با برنامه ضبط صدا که فقط صدای شوهرمو ضبط می‌کنه صدای طرف مقابل رو اصلاً نمی‌فهمم فقط می‌تونم حدس بزن ...

خو تو گوگل پلی برنامه ضبط صدا هس صدا دوطرفم دقیق و واضح نیاز ب حدس نیس

فراموشی کیمیاست

حرص نخور اكثرا برا اينكه مثلا جلوي مردا بگن ما خيلي فلانيم چرت و پرت ميگن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

مرد و زن نداره هرکی از طرفه مقابلش محبت نبینه ب راه بد کشیده میشه خیلیا چن سال تحمل میکنن ولی اخرش و ...

هیچ موقع الکی قضاوت نکن من همه راه ها رو امتحان کردم بهش اقتدار میدادم از در میومد میرفتم بغلش می‌کردم دریغ از اینکه اون یک دست به کمرم بزنه اون من بودم که باید خیانت میکردم که من خدارو شکر هیچ موقع از این کارا نمی کنم من از این می‌سوزم چون خودم پاکم با اون همه بی مهری 

وقتی دیدم هر چی محبت میکنم اون انگار نه انگار  دیگه مثل خودش کوه یخ شدم

الان زندگیت خوبه اصلا پشیمون نشدی میشه دلایل طلاق و بدونم

بچه داری سعی کن طلاق نگیری . بچه آسیب می‌بینه . 

شوهر اولم روانی ، بسیار بی اراده و بچه ننه  ، تو همه چیز باید از خونواده ش اجازه می‌گرفت. دائم داد و فریاد و اگه جواب میدادم دست بزن. مادر  و خواهر بسیار فتنه ای داشت . 

شوهر دومم خوبه . البته اوایل خیلی صبوری کردم.‌