2777
2789
عنوان

بچه های ابتدایی تون تا کی میرن مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به ما اعلام نکردن ولی گمونم ۴شنبه ی هفته دیگه رو برن،تمومه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
فکر کنم منظورشون اینه جوان کم داریم

اره جمعیت ایران رو به پیریه

برا همینم سن بازنشستگی رو افزایش دادن

چون نیروی کار جوان ندارن که برن سرکار

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
میگم مگه نمیگن جمعیت کم شده؟پس چرا کلاس ها چهل نفره هستن !بدبخت بچه های که تو مدارس این دوره درس میخ ...

جدا؟

داداش من چهارمه تو کلاس ۱۵ نفرتن

فکر کنم دو تا کلاس چهارم هست

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

پسرم اوله گفتن تا ۲۸

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
میگم مگه نمیگن جمعیت کم شده؟پس چرا کلاس ها چهل نفره هستن !بدبخت بچه های که تو مدارس این دوره درس میخ ...

من غیر دولتی ۲ نفر بودیم کلاس اول

الان غیر دولتی زیر ۲۵ اینا نیس

ایشالا ک خیره

واقعا. تازه قبلا این همه مدرسه غیر انتفاعی نبود. تو خیابون ما سه تا مدرسه غیر انتفاعی و یه دونه دولتی همشون هم شلوغ