2777
2789

من میکاپ رفتم وسط کلاسام بافت مو‌رفتم الان بافت مو رو کامل آموزش دیدم میکاپ هم داره کم کم تموم میشه حالا وسایل کاشت ناخن خریدم تا برم ناخنکاری انشالله بعد دو سه سال سالن کوچولوی خودمو بزنم اگه خدا خواست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میکاپ رفتم وسط کلاسام بافت مو‌رفتم الان بافت مو رو کامل آموزش دیدم میکاپ هم داره کم کم تموم میشه ...

چیا گرفتی؟

مواد یا دستگاهاشو؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
ناخنکاری؟هم مواد هم دستگاه

ار عزیزم

چقد شد کلش

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
من از پیج خرید کردم پک کامل با هزینه ارسال و زیر دستی و کیف و پیش بند شد ۱۱و خورده ای

چقد خوب شده!!

مارک سوهان برقیتو میدونی؟

یا برند پرایمر،دهیدراتور

میخام بدونم جنس خوبه یا ن