2777
2789
تقریبا اره

من خیلی تو گوگل سرچ کردم عکس اسکلت میاورد نمیفهمیدم دقیقا کجاس تو چت جی بی تی زده بود رحم بالای اونه😂🤦🏻‍♀️سونو رحم من همیشه پیش خانوم رفتم پس پیش اقا برم مشکل نداره؟؟چون پیش خانوم میرفتم خیالم راحت بود تاحالا دقت نکردم اونجور پروب کجا گذاشتن لباسمو خودشون با دستگاه میداد پایین چک میکرد اولین باره پیش اقا میخوام برم استرس دارم🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی تو گوگل سرچ کردم عکس اسکلت میاورد نمیفهمیدم دقیقا کجاس تو چت جی بی تی زده بود رحم بالای اونه ...

اره عزیزم همون قسمته 

هرجور چک میشدی الانم همون 

ازین لحاظ فرقی نداره

ولی خب اگر معذبی بحثش جداس

... 🤍🦋
اره عزیزم همون قسمته هرجور چک میشدی الانم همون ازین لحاظ فرقی ندارهولی خب اگر معذبی بحثش جداس

ممنونم نه قبلا چون پیش خانوم میرفتم با دستگاه بود متوجه نمیشدم دقیق کجا هست پروب ولی اگه بالای استخون باشه مشکلی ندارم من فکر میکردم اون قسمت ک شیو میکنن پروب رو میکشن سر این شک داشتم 🤦🏻‍♀️ولی سر مشکل رحمیم میخواستم برم پیش سه دکتر اقا که معروف بودن دو دل بودم خیلی ممنونم از راهنماییت ❤