2777
2789

منظورم هدیه برای بچه یا خودتون بود

جنسیت بچتون چی بود ، اولی بود یا چندمی😁

شوهرتون هم اگه کادو داده بگین

شوهرم چس به من و دخترم

مادرشوهر پدر شوهر به دخترم دستبند منم چس

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خودم که نه

ما فقط برای نوزاد کادو میبریم

پسرم اولی بود یه پلاک طلا در حد یه گرم و نیم

دخترم دومی بود پول اون زمان اندازه یه گرم طلا

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

اولی بود 

پدرشوهر ندارم مادرشوهرم چیزی نداد

شوهرم نیم ست گرفت و گل

برادرشوهرام سکه

خواهرشوهرا یکی یه تومن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

والا شوهرم ک گفته النگو میگیره برا بچه

برا خودمم گفتم کادو گف مگه باید کادو بدم😂😂😂

مادرشوهرمم گفته دستبندش با منه 

پدرشوهرم سوپرایزیه چون خیلی در ارتباط نیسیم ک بدونم چی میگیره ولی قطعا کادو میگیره چون خیلییی احساساتیه 

مادر پدرمم ی گردنبند برا نینی و ی انگشتر برا من

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

اولی یه زنجیر و پلاک دومی پنج ملیون پول نقد ، البته هر دو رو شوهرم داده بود که بدن بهم مثلا من نمیدو ...

شوهر منم از این کارا زیاد میکنه فکر میکنه من نفهمیدم عید پول داده بود مادرش نوه هلت اومدنی بده بهشون حالا من سه تا بچه دارم ۶ تا هم نوه های دیگه

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن

اولی ب من گ وز. ب بچه یکیشون گردنبند داد اون دوتا هیچی مادر شوهر گوشواره برادر شوهر گردنبند. برادرشوهر مجردم هیچی تداد تا پارسال تول چهارسالگی دخترم  ی گوشواره خیلی ریز. سبک اما اوج طلا گرونی. بود باز بزرگه تولد سه سالگی دخترم پول. داد گف. ب سلیفه خودتون گوشواره بخرید. ولی. عمع هاش هیچی ندادن منم هیچی ندادم بعدش

هعی
اولی یه زنجیر و پلاک دومی پنج ملیون پول نقد ، البته هر دو رو شوهرم داده بود که بدن بهم مثلا من نمیدو ...

داشتم میگفتم چه خوووب دادن که آخرشو دیدم

اشکالی نداره باز خوبه شوهرت درک داشته نذاشته دست خالی بیان عیادت