2777
2789
عنوان

یکی از بلاهایی که ازدواج سر آدم میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 33 پست
منم خصوصی میرفتملامصب اصلا نمیشه

مربیه خوب بگیر حرفیه ای باشه اهمیت بده 

رژیم درست بده

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاخدا ترسیدم ، چرا چاق شدی؟؟؟ خورد و خوراکو زیاد کردی؟

ترسیدی؟ نترس😂

نمیدونم که

من کلا غذام خوب بود ولی یهو ترکیدم

تو همانی که ز عالم همه ای❤️ قلبم بنده به قلب کسی که منو از تاریکی و غم نجات داد🥺😍🫀

ترسیدی؟ نترس😂نمیدونم کهمن کلا غذام خوب بود ولی یهو ترکیدم

آخی اشکالی ندارد اگه بی دلیل چاق شدی دوباره درست میشه یهو دوباره لاغر میشی ، خالم اینجوری بود ، ورزش کن ولی حتما

وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر می‌کردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمی‌گردم خونه 

نمیدونم که

ژل لاغری ویونکس بگیر ماساژ بده نیم ساعت هم پیاده روی کن،یا قبل ورزش استفاده کن،ماساژ دورانی بده اول گرم میشه که داره چربی آب میکنه بعد سرد میشه که پوستت سفت میکنه

آخی اشکالی ندارد اگه بی دلیل چاق شدی دوباره درست میشه یهو دوباره لاغر میشی ، خالم اینجوری بود ، ورزش ...

لاغر شدنی همه بدنم لاغر میشه

چاق شدنی زهر مار از سینه و پهلو

تو همانی که ز عالم همه ای❤️ قلبم بنده به قلب کسی که منو از تاریکی و غم نجات داد🥺😍🫀

ژل لاغری ویونکس بگیر ماساژ بده نیم ساعت هم پیاده روی کن،یا قبل ورزش استفاده کن،ماساژ دورانی بده اول ...

واقعا تاثیر داره؟

خودتون استفاده کردین؟

لاغر شدنی همه بدنم لاغر میشهچاق شدنی زهر مار از سینه و پهلو

سینه که خوبه🙃 پهلو هم ورزش نابودش میکنه ، دوچرخه ثابت اگه میتونی بخر خیلی باسنو خوش فرم میکنه و پهلو رو آب میکنه

وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر می‌کردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمی‌گردم خونه 

واقعا تاثیر داره؟خودتون استفاده کردین؟

بله تاثیر داره نه استفاده نکردم چون لاغرم ولی به یکی دونفر توصیه کردم استفاده کردن خیلی راضی بودن حتی ۳ - ۴ تا ازش خریدن نتیجه شون کامل شد

سینه که خوبه🙃 پهلو هم ورزش نابودش میکنه ، دوچرخه ثابت اگه میتونی بخر خیلی باسنو خوش فرم میکنه و پهل ...

ارثی سینه هامون بزرگه 

من خوشم نمیاد قبلا خیلی خوش فرم تر بودن

بله تاثیر داره نه استفاده نکردم چون لاغرم ولی به یکی دونفر توصیه کردم استفاده کردن خیلی راضی بودن حت ...

از کجا میتونم بخرم

اگر نتیجه بده دعاتون میکنم