2777
2789

همه علایم دارم پریودم عقب افتاده ۱۰ روز پیش یه روز لکه بینی مثل لانه گزینی داشتم کمر درد حالت تهوع و سردرد شدید دارم ولی بازم تست میزنم منفی کسی تجربه داشته است بزنه منفی باشه ولی باردار باشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آزمایش بده 

منفی بود اینا توهم بارداری هست

من چند سال نازایی کشیدم ینی تو خود بارداریم یک بار حالم بد نشد ولی تو مدت نازایی قشنگ حالت تهوع و عق می‌زدم

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
چند روز از موعدت گذشته؟ برو ازمایش بده

همیشه یک هفته جلو مینداختم ماه پیش ولی سر وقت بود طبق ماه پیش اگه سر وقت میخواستم بشم دیروز باید پری میشدم اگه هم مثل قبل میشد باید هفته پیش پری میشدم 

اولین تستی زدم ۳ روز بعد موعدم بود ک منفی شد

ی هفته بعد دوباره زدم ک مثبت شد

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

شاید واقعا توهم بارداری زدم یه ساله اقدامم

سر درد منم تو بارداری داشتم 

برو آزمایش بده ان شاالله مثبت باشه

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡