الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من چند ساله درگیر نازایی هستم دو بارم میکرو کردم که جواب نگرفتم کلا خسته شدم خودم تو شهرمون رفتم یکم تقویتی برامون بنویسه که دکتره برا شوهرم سونو داد که معلوم شد هم واریکوسل داره هم هیدروسل دیگه نمیدونم اینو کجای دلم بگدارم .الان که نظرات رو خوندم خیلی اروم شدم که شنیدم خانومها الان باردارن ویا بچه اوردن
با سونوی عادی مشخص نمیشه؟ حتما باید سونوی داخل رحمی باشه؟
با سونو رحم و صمایم مشخص میشه همون سونو عادی منم سونو عادی دادم که گفت فولوکول نابالع زیاد دارم که همون پی سی او هستش واینکه با ازگایش خون که هورمونی هستش تایید میشه و دکترتون درمانو شروع میکنه
اون دوستمون اون بالا گفت برای شوهرش نشونه نداشته اصلا فکر کنم با دارو خوب میشده نه
حتما شوهرش از اون دسته از مردایی که تا درد شدت نگیره بهش نمیگه درد من هم شوهرم عمل هم یرادر شوهرم و هم دامادمون هر سه شونم خانوگاشون میگفتن درد داشته و رفته دکتر