2777
2789
عنوان

کسی بوده خودش تنبلی تخمدان داشته باشه و شوهرش واریکوسل بچه دار بشن?

| مشاهده متن کامل بحث + 1983 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند ساله درگیر نازایی هستم دو بارم میکرو کردم که جواب نگرفتم کلا خسته شدم خودم تو شهرمون رفتم یکم تقویتی برامون بنویسه که دکتره برا شوهرم سونو داد که معلوم شد هم واریکوسل داره هم هیدروسل دیگه نمیدونم اینو کجای دلم بگدارم .الان که نظرات رو خوندم خیلی اروم شدم که شنیدم خانومها الان باردارن ویا بچه اوردن 

با سونوی عادی مشخص نمیشه؟ حتما باید سونوی داخل رحمی باشه؟

با سونو رحم و صمایم مشخص میشه همون سونو عادی منم سونو عادی دادم که گفت فولوکول نابالع زیاد دارم که همون پی سی او هستش  واینکه با ازگایش خون که هورمونی هستش تایید میشه و دکترتون درمانو شروع میکنه

من که اخر نفهمیدم مشکلمون چیه . چندتا دکتر گفتن پی سی او هستی . دکتر اخری گفت نیستی . شوهرمم یکی میگ ...

الان همه زنهای ایران یا پی سی او ان یا فیبروم دارن

پسرم ❤❤😍😍😘😘
اون دوستمون اون بالا گفت برای شوهرش نشونه نداشته اصلا فکر کنم با دارو خوب میشده نه

حتما شوهرش از اون دسته از مردایی که تا درد شدت نگیره بهش نمیگه درد من هم شوهرم عمل هم یرادر شوهرم و هم دامادمون هر سه شونم خانوگاشون میگفتن درد داشته و رفته دکتر 

با سونو رحم و صمایم مشخص میشه همون سونو عادی منم سونو عادی دادم که گفت فولوکول نابالع زیاد دارم که ه ...

من آزمایش هورمونیم خیلی خوب بود، ولی پریودیم نامنظمه، بنظرت مشکلم چیه؟

امیدوارم حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد...