2777
2789
عنوان

کسی بوده خودش تنبلی تخمدان داشته باشه و شوهرش واریکوسل بچه دار بشن?

| مشاهده متن کامل بحث + 1983 بازدید | 105 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان مع العسر یسرا چند دقت بعد از عمل همسرت بچه دار شدین?تخمدانات خیلی ضعیف بودن?یکم بیستر توضیح بده

واریکوسل شوهرم ضعیف بود،با دارو حل شد خداروشکربه عمل نکشید،اما تنبلی من شدید بود،تا عکس رنگی رفتم،هرماه آمپولای صدهزارتومانی وداروهای گران قیمت💉💊نشد که نشد.آخرش باکنارگذاشتن سردی جات،درمان دارویی شوهرم،درمان عفونت خودم،به لطف مولتی ویتامینای خارجی وقرص لتروزول باردار شدم😊

پسره من دنیای منه نفس مامان دوستت دارم💕🥰
چرا دیگه اردیبهشت عمل کرد.من تیرماه متوجه شدم باردارم

خدا حفظش کنه نی نی تو

وای خوشحالم کردی یعنی دو ماه بعد از عمل بارددر شدی امیدوار شدم انشاا. منم باردار میشن ب زودی😊

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦
میشه دستیمو بپذیری دلنگرانم یکم ازت مشورت بگیرم

بله عزیزم قبول کردم😊هر سوالی داشتی در خدمتم

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
خدا حفظش کنه نی نی تو وای خوشحالم کردی یعنی دو ماه بعد از عمل بارددر شدی امیدوار شدم انشاا. منم بار ...

انشالله عزیزم.فقط استرس نداشته باش و تحرکتو زیاد کن.بیخیال ک بشی باردار میشی😊

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
بچه ها من شوهرم ۶سال پیش واریکوسلش رو عمل کرد مجردیاش میشد الانم دوباره دکتر گفت عود کرده بنظرتون ...

با روش میکروسرجری عمل کنه برگشت نداره

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦
بچه ها من شوهرم ۶سال پیش واریکوسلش رو عمل کرد مجردیاش میشد الانم دوباره دکتر گفت عود کرده بنظرتون ...

هم این میتونه تاثیر داشته باشه هم اینکه تو عمل واریکوسل یه درصد کمی امکان عود هست