2777
2789

🥲🥲🥲

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما امضا کنید شاید تاثیر داشت

ممنون از شما استاتر

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

ما امضا میکنیم ولی ایا فایده ای داره امضای ما؟؟!!!!

حداقلش اینه مردم اگاه میشن 

ولی اگر خیلی زیاد بشه نمیتونن کاری نکنن 

حداقل قصاص نشه باید حبس ابد که بخوره

حتما امضا کنید شاید تاثیر داشتممنون از شما استاتر

والا مردم واکنش هاشون خیلی بده

اکثرا اقایون، همش میگن تاثیر نداره 

اخه خواهر خودت باشه همینو میگی؟ 

زیاد بشه شاید قصاص نشه پدر اما حبس ابد بخوره 

یا..... 

والا مردم واکنش هاشون خیلی بدهاکثرا اقایون، همش میگن تاثیر نداره اخه خواهر خودت باشه همینو میگی؟ زیا ...

ایشالا قصاص میشه عوضی

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

اخرش ک چی بشه؟هیچ تاثیری نداره🙂

حداقل مردم اگاه شدن 

شما اعضای خانواده اینطوری بشه راضی کسی چنین واکنشی بهش داشته باشه؟ 

پدر ولی دمه اما بخاطر نارضایتی مردم ممکنه تخفیف نخوره و حبس ابد بگیره 

ممکنه مردم اگاه بشن 

ممکنه دیگ پدری اینکارو نکنه 

ممکنه خشونت کمتر بشه 

باز شما دنبال نتیجه ای؟