2777
2789
عنوان

کی پسرش چسبندگی بعد از ختنه داشته

207 بازدید | 36 پست

سلام دوستان 

اگر تجربه ای دارید راهنمایی کنید لطفا 

دیروز پسرم رو بردم دکتر تا چسبندگی داشته من نمیدونستم و یهو دکتر پوستشو کشید بدون بی حسی یا چیزی

حالا ورم و قرمز شده خیلی درد داره و همش در حال گریه اس گفت پماد تترا بزنید خیلی اذیته 

خیلی نگرانم نمیدونم کارشو دکتر درست انجام داده یا نه ؟ 

پماد رو مرتب بزنی درست میشه ان شاالله

امضات👏

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پماد رو مرتب بزنی درست میشه ان شاالله

نیاز نیست کار دیگه ای کنم ؟ 

همش گریه میکنه خودم هر ۶ ساعت استامینوفن میدم 

خیلی درد داره دکتر نمیدونم درست انجام داد یا نه الان قرمز و‌متورمه 

ادرار میکنه کلی گریه میکنه پوشکش هم نکردم خیلی مترسه 😭

نیاز نیست کار دیگه ای کنم ؟ همش گریه میکنه خودم هر ۶ ساعت استامینوفن میدم خیلی درد داره دکتر نمیدونم ...

همین دیروز ختنه کردید؟ یا دیروز چسبندگی شو دست زد ؟

من پسر دومم چسبندگی داشت یه مدت پماد زدم بهتر شد و رفته رفته کلا مشکل حل شد 

اینکه موقع ادرار گریه میکنه طبیعیه نهایت یک روز 

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 
دیروز چسبندگیشو برطرف کرد ۳ ماهگی ختنه شد الان یکساله دوماهشه

پماد رو بزن اگه دیدی رفته رفته درد و قرمزی کمتر نمیشه به یه دکتر دیگه نشون بده عزیزم 

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 

طفلی چقد درد کشیده کاش  بیحس می کرد 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
پماد رو بزن اگه دیدی رفته رفته درد و قرمزی کمتر نمیشه به یه دکتر دیگه نشون بده عزیزم

مرسی عزیزم 

ببخشید درگیر بچه شدم نشد پیام بزارم 

شما چطوری چسبندگیشو برطرف کردین با جراحی یا ماساژ با پماد ؟ 

اره هر بار با کلی بدبختی پماد میزنم ترسیده نمیزاره دست بهش بزنم بچم آروم بود عصبی شده 😔 

دکتر ژل بی حسی داد که بزنم برای اینکه پوستشو عقب بکشم ولی نمیزاره اصلا گفت نکنی دوباره چسبندگی میشه 

دکتر احمق نفهمیده بود چسبیده اینجوری پوستشو یهو کشید عقب 

طفلی چقد درد کشیده کاش بیحس می کرد

اره خیلی بمیرم برای بچم چقدر گریه کرد 

منم که تجربه نداشتم اصلا نمیدونستم چی شده 

دکتر بیسواد هم نفهمیده بود چسبیده یهو کشید پوستشو 

اینقدر نه توضیحی نه چیزی 

الانم ترسیده تو خواب میپره همش گریه میکنه نمیزاره دست بهش بزنم 🥲 

دست تنها هم هستم نمیدونم چیکار کنم دیگه میخوابه میشینم گریه میکنم 

پسر منم ۶ماهگی ختنه کرد گفت تا وقتی از پوشک میگیری باید روزی ۳چهار بار پوستشو بدی پایین چرب کنی من با اینکه انجام دادم باز یکم چسبیده ولی زیاد نیست میدونستم اینجوری بعد از پوشک گرفتن ختنه میکردیم جدیدا چون از پوست کم میبرن اینجوری میشه

پسر منم ۶ماهگی ختنه کرد گفت تا وقتی از پوشک میگیری باید روزی ۳چهار بار پوستشو بدی پایین چرب کنی من ب ...

حتما حتما رسیدگی کن عزیزم پسر من خیلی اذیت شد دکتر نمیدونست چسبیده بدون بی حسی پوستشو کشید داغون شد بچم 😔 

برای چسبندگیش پیش یه دکتر خوب ببر چک کنه و من تو سایتا دیگه دیدم مامانا گفته بودن کمه و دکترشون گفته بعد سه سالگی میاد بیرون و رفع میشه 

ولی برا پسرم بالاش کامل چسبیده بود من اصلا نمیدونستم و تجربه نداشتم موقع ختنه هم گفتن پماد بزن خوب شه و تمیز کن دیگه نگفتن تا چندماه باید چرب کنی و بکشی عقب تا نچسبه 🥲 

با هرکس هم پسر داشت ختنه کرد بود صحبت کردم هیچ توصیه ای نکردن بهم 

حتما حتما رسیدگی کن عزیزم پسر من خیلی اذیت شد دکتر نمیدونست چسبیده بدون بی حسی پوستشو کشید داغون شد ...

به من خود دکتر بعد عمل توضیح نداد منم برا بخیه کشیدن بردم یکم چسبیده بود بعد اون توضیح داد اگه قبل ختنه میگفت عمرا انجام نمیدادم حالا من تو خونه زیاد پوشک نکمیکنم میبرم جیش میگیرم پسر من ۲۱ماهشه آره من دو روز کم کاری کردم یکم چسبید خودم دادم عقب الان قرمز من وازلین میزنم

به من خود دکتر بعد عمل توضیح نداد منم برا بخیه کشیدن بردم یکم چسبیده بود بعد اون توضیح داد اگه قبل خ ...

به منم توضیح نداد اصلا 

پسرم هنوز پوشکیه ولی بازش میکنم که راحت باشه میخوابه پاهاشو بالا میگیره میترسه تکون نمیده و گریه 

دوباره پوشک میکنم آرومه ولی ادرار میکنه گریه میکنه 

الانم که نمیزاره دست بزنم بکشم عقب موندم چیکار کنم 

بداخلاق شده حسابی نمیدونم چه برخوردی کنم کم میارم