❤️🔥دختربختیاری❤️🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چون فقط همجسن خودم میتونه درکش کنه نه خودش خداروشکرخدا هواموداشت واتفاق آنچنانی نیفتاد ولی همون نگاها همون چیز ها... نمیتونی تصورکنی چقدرتوی زندگیم تاثیرداشت تاجایی که توی تاکسی اگه یه مردکنارم بشینه حالم بدمیشه باید ی مانعی بینمون باشه حتما
❤️🔥دختربختیاری❤️🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥
بنده خدا دخترای از همه جا بیخبرش، توروخدا میخواید فحش بدید یا نفرین کنید خود اون ادم رو نفرین کنید ا ...
چندان هم بیخبرنبودن
شاید دختره هم از باباش بدش بیاد چقدر شما ها سنگدلید
چرا فازبرمیدارین!؟ سنگدل؟ نمیتونی این اتفاق ودرک کنی وگرنه این حرفونمیگفتی چه سنگدلیتی وقتی دنیای ی دختربچه از6سالگی گوه شد توش هیچ وقت سمت پسرای فامیل نرفت ازترس حتی برای بازی کردن وقتیم بزرگ شداجتماع براش عینه زندان بود تنهایی وتوخونه موندن وترجیح میداد
یعنی میومدن باباشونو. تشویق میکردن اره برو فلانی رو اذیت کن؟
میتونم بهت بگم به بهانه بازی منوکشیدن خونشون با اینکه خبرداشتن فقط خداروشکرکه خداهواموداشت وگرنه...
اخه مگه میشه یه بچه کوچیک همدست باباش بشه واسه تجاوز قطعا اونا خبر نداشتت باباشون قصد چیه
تجاوزنبودتعرض بود،چون اوناکاملاباخبربودن حتی تنهاکنارباباشون نمیموندن واسه یک لحظه ومن وقربانی کنن