2789
عنوان

رفتم دیت

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 58 پست
مگه خرابم هم شوهر داشته باشم هم دوست پسر وقتی هیچی نمیدونی قضاوت نکن تاوقتی که عقد نکردیم همون دوست ...

نه عزیزم من به شماجسارت نکردم 

منظورم این نبود به خاطر عکس بچه که گذاشتی پروفایلت پرسیدم 

مگه اون نوزاد روپروفته مگه بچه خودتون نیست؟

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ربطی به خردادی بودن داره اخه بعضیا اخلاقشون اینجوریه دوست پسر منم اخلاقش اینجوریه ولی ابانیه البت ...

بعضی اخلاقا رو چون اکثر متولدین یه ماه دارن به اون ماه اختصاص میدن

دقت کن (اکثریت)

حالا تک و توکی استثنا پیدا میشه

اما پرسیدن یه سوال خردادی هست یا نه فکر نمیکنم اینهمه جبهه گیری داشته باشه

اینو به همه دوستانی گفتم که سریع گارد گرفتن

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

نه عزیزم من به شماجسارت نکردم منظورم این نبود به خاطر عکس بچه که گذاشتی پروفایلت پرسیدم مگه اون نوزا ...

نه نیست بچه دخترداییمه

درخواست ندین نرخرهای سایت درخواست ندین بیشرف ها

ببخشید 🙈🙈🙈فکرکردم بچه خودتونه

من خودم۲۵سالمه بچم هنوز 

اینو همیشه یادتون هرکی عکس بچه گذاشت پروفش دلیل نمیشه که بچه خودش باشه

درخواست ندین نرخرهای سایت درخواست ندین بیشرف ها

من خودم۲۵سالمه بچم هنوز اینو همیشه یادتون هرکی عکس بچه گذاشت پروفش دلیل نمیشه که بچه خودش باشه

ببخشید من این طوری فکرکردم 🥲

قرار دختر پسر😂🥲فک کردم فقط خودمم هیچی بلد نیستم،نگو تنها نیستم @باغ_خوشبختی خواهر نگا فقط من نیست ...

🤐من دهه ۶۰ م ،  از اصطلاحات امروز خبر ندارم والا کراش و رل و شوگر تو نی نی سایت یاد گرفتم امروز هم  دیت 🤒😵‍💫

🤐من دهه ۶۰ م ، از اصطلاحات امروز خبر ندارم والا کراش و رل و شوگر تو نی نی سایت یاد گرفتم امروز هم ...

منم 😂😂😂بلدنبودم همه روتونی نی سایت یادگرفتم

نه شما اولین نفربودی همه اول پرسیدن بچه کیه

خب فقط پرسیدم بچه خودته یانه 

ایاحرف نامربوطی مگه به شما زدم مگه خدایی نکرده 

فقط یه سوال پرسیدم 

🥲🥲🥲

🤐من دهه ۶۰ م ، از اصطلاحات امروز خبر ندارم والا کراش و رل و شوگر تو نی نی سایت یاد گرفتم امروز هم ...

اینجا یه پا اموزشگاست😂

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی