2789
عنوان

رفتم دیت

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 58 پست
چه ربطی به خردادی بودن داره اخه بعضیا اخلاقشون اینجوریه دوست پسر منم اخلاقش اینجوریه ولی ابانیه البت ...

شما شوهرم داری 

دوس پسرم داری

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊
اکثرا خردادیا مودین نمونشو زیاد دیدم😑💔

من خردادی ام 

به نظرم مودی نیستم یا باشمم خیلی کم مودی ام

بیشتر تنوع طلبم

اما یه دوست دارم اردیبهشتی وحشتناک مودیه 

پس شخصیتا ربطی ب ماه تولد نداره 

میشه برا قبولیم تو آزمون عملی تربیت بدنی صلوات بفرستین؟🥺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قرار دختر پسر😂🥲فک کردم فقط خودمم هیچی بلد نیستم،نگو تنها نیستم @باغ_خوشبختی خواهر نگا فقط من نیست ...

دختر میگم که خیلییییی پاستوریزه ای عسیسم😘🫂💙

اینم خودم تازه فهمیدم جایی نگی🙇🏻‍♀️

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

دختر میگم که خیلییییی پاستوریزه ای عسیسم😘🫂💙اینم خودم تازه فهمیدم جایی نگی🙇🏻‍♀️

باشه باشه یه راز بین منو باغ خوشبختی😂🤫

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

من خردادی ام به نظرم مودی نیستم یا باشمم خیلی کم مودی امبیشتر تنوع طلبماما یه دوست دارم اردیبهشتی وح ...

حالا شما به خودت نگیر 

گفتم اکثریت شما اقلیتی پس توهینی نبوده عزیزم

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

عه؟ یعنی چی؟

یعنی اهل اس دادن واینا نیستن مثلا من اگه باطرفم برم بیرون بعدش که رسیدم خونه خودم باید خبر بدم یا کلا استوری میبینه ولی هیچی نمیگه

درخواست ندین نرخرهای سایت درخواست ندین بیشرف ها

حالا شما به خودت نگیر گفتم اکثریت شما اقلیتی پس توهینی نبوده عزیزم

نه من نگفتم توهین کردی

میگم اینارو رواج ندین ک اگه واقعا یه خردادی هم مودی نباشه به خودش تلقین کنه چون خردادیه مودیه 

میشه برا قبولیم تو آزمون عملی تربیت بدنی صلوات بفرستین؟🥺

باشه باشه یه راز بین منو باغ خوشبختی😂🤫

ماچ پس کلت💙

شما شوهرم داری دوس پسرم داری

مگه خرابم هم شوهر داشته باشم هم دوست پسر وقتی هیچی نمیدونی قضاوت نکن تاوقتی که عقد نکردیم همون دوست پسر حساب میشه

درخواست ندین نرخرهای سایت درخواست ندین بیشرف ها