2777
2789
عنوان

پسر سن بالایی ک حرفای زشت موقع چت میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 67 پست

من هیچ وقت توی مجازی فامیلیم رو نمیگم و تا اعتماد ایجاد نشده هم عکس نمیدم چون سو استفاده گر زیاد شده بعدشم فداتشم با عکس هیچ کاری نمی تونه انجام بده فپقش دوتا عکس رو برای چند نفر میفرسته و تمام ولی بشه تجربه برات 

بهت گفتم چه کاری داغونم میکنه و تو عالی انجامش دادی ):

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هرچی بیشتر نقطه ضعف نشون بدی پرو تر میشه

طوری رفتار کن که برات مهم نیست

اگرم پیجت عکس داره و خانوادت مشکلی ندارن بگو از اونجا برداشته مهم نیست

دیگم خواهشاً بهتر رفتار من اینطوری تو گل گیر نکنی دختر

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

خب عزیزم معرفی کامل و فرستادن عکس یعنی چراغ سبز نشون دادن

ربطی به سن و سال نداره که

طرف اگه جای بابات هم باشه نمیاد بگه تو دختر گل منی

دیگه کاریه که شده

بلاکش کن

چی میخواد بکنه مثلا

دیوار حاشا بلنده

حالا که گفتی، اما نترس بلاکش کن ، به مادرت بگو و خودتو نجات بده، دیگه هم ازین کارها نکن اینا مار خوردن افعی شدن به راحتی دختر ساده ای مثل تو رو گول میزنن و با تهدید ازت سواستفاده میکنن، همه چیو به مادرت بگو هیچ اتفاقی نمیفته، با این بی فکریت حقته که یه مدت تیکه کنایه بشنوی از مادرت 

گند زدی دفعه بعدی نکن همچین کاریومیخاد ازت استفاده کنه

اشتباه بزرگی کردم ، حالا دیشب میگفت میای خونم و حرفای خوبی نمیزد ، خیلی هوله و منه احمق نباید با این همه تفاوت سنی جوابش رو میدادم 

هر اشتباهی کردی مهم نیست برات مهم نباشه به روشم نیار اصلا که برات مهمه چون استفاده میکنه فک کن عکس گذاشتی وضعیتت دوستات برش داشتن یا کسی تو رو معرفی کرده بهش..

فقط کاری که باید بکنی اینه دیگه تحت هیچ شرایطی باهاش حرف نزنی اصصصصلا چون آبروت می‌ره عزیزم..

بلاک کن و از صفحه روزگار پاکش کن.. اگر عاقلی به حرفم گوش میدی.. چه نیازیه با مرد غریبه ۴۰ حرف بزنی.. راه اشتباهو ادامه نده برگرد عزیزم از همینجا برای همیشه