2777
2789
عنوان

واقعا متوجه تاپیک های فیک نمیشید

110 بازدید | 7 پست

خیلی برام عجیبه

طرف یک ماه نیست عضو سایت شده 11 صفحه تاپیک داره همه جنجالی و دنبال جلب توجه تاپیک زده نمیدونم شوهرم و خواهرم دعوا دارن کتک کتک دارن ملت دارن تو تاپیکشو هم دیگه رو میخورن  

واقعا برام عجیبه که تاپیک های فیکو تشخیص نمیدید که مسخره دست یه بچه 13 ساله نشید

چجوری با کاربرهایی که چند ماه نمیشه اومدن کلی تاپیک و پست جنجالی چرت و پرت دارن اعتماد میکنید از اعصابتون مایه میذارید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان خودت بیشتر از اعصابت مایه گذاشتی که براش تاپیک زدی

سخت نگیر با هم مشغولن 😂😂

اگه راه حل مناسب برای مشکلات دیگران ندارید نسخه الکی نپیچید 🙏 گاهی اصلا لازم نیست نظر بدید ؛لازمه سکوت کنید 

مگه تو فضای مجازی آدم اعصاب خورد می‌کنه 

یعنی اینقدر مهمه اتفاقات زندگی مردم 

اعصاب هر کسی هم خورد شده نوش جون ش می‌خواست نشه 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

الان خودت بیشتر از اعصابت مایه گذاشتی که براش تاپیک زدی سخت نگیر با هم مشغولن 😂😂

والا وقتی ادم میره تو یه تاپیک مسخره که از در و دیوارش فیک بودن مشخصه میبینه کلی ادم بخاطر یه موضوع دروغ اعصاب خودشون رو داغون کرده، خودشم اعصابش خورد میشه