2777
2789
عنوان

چهار ماهه پریود نشدم چیکار کنم

128 بازدید | 15 پست

سلام دوستان اول از همه بگم که مجردم و تنبلی تخمدان PCO دارم. تا حدود ۲.۳ سال پیش بدون قرص اصن پریود نمیشدم و وزنمم بالا بود بعد ک رژیم گرفتم و ۴۰ کیلو کم کردم قرصو گذاشتم کنار و پریودم کاملا منظم شد. دوباره تو این ۲.۳ سال اخیر چاق شدم و پریودم رقته رفته نامنظم شد اول شدم ۳۰ روزه بعد ۳۵ بعد ۴۰ بعد ۶۰ تا نهایت این اخری که ۱۱۱ روز از اخرین پریودم گذشته. چیکار کنم؟

آمپول پروژسترون بدون نسخه میدن برم بزنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام، اصلا سر خود داروی هورمونیاستفاده نکنید زیرا که ریسک سکته و سرطان رحم و سینه را افزایش میدهد و تعادل هورمونی ات را برهم می ریزد.  برای بهبود تنبلی تخمدان کنترل استرس ، رژیم غذایی پر پروتئین و فیبر ، ورزش منظم باید داشته باشید و در عین حال اوابوست یا فرتی بیوتیک، حداقل 3 ماه مصرف کنید .