وااای دختر من اوله...معلمشون تو کلاس اصلا قرآن ازشون نپرسیده به مادرها هم نگفته قرآن رو باهاشون کار کنید الان گفته فردا امتحان قرآن دارن تمام پیام قرآنی هارو باید عربی و فارسیش رو بلد باشن با سوره ها
برای خونه دار شدن مامانم و سلامتیش یه صلوات میفرستی؟ مامانم و دخترم تمام زندگیم هستن خدایا برام حفظشون کن❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وااای دختر من اوله...معلمشون تو کلاس اصلا قرآن ازشون نپرسیده به مادرها هم نگفته قرآن رو باهاشون کار ...
امکان نداره عربیشو چرا مگه روانیه اصلا اجباری نیست برو مدرسه کلاس اول اصلا فارسی هم بزور روخوانی میکنه عربی حفظ کنه بعدش اصلا ابتدایی چیزی به اسم امتحان ندارن
لطفا لایک نکنید💗 شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....